Seg

2011-08-31 @ 20:23:30
Jag har vart riktigt seg när det gäller bloggandet idag. Det ser ni säkert på att det inte finns något inlägg från idag... Skämt åsido har jag inte haft bloggpaus på jättejättejättelänge, så jag tyckte att jag förtjänade en ledig dag.

Nu ska jag uppdatera galleriet med två inlägg. Ett med bilderna från Halmstad. Och fotona på Oskar Sötnos. Ja, tyvärr kommer jag inte ladda upp de bilderna på bloggen just nu. Men om det är många som vill ha bilderna publicerade här, så kommer jag såklart göra det :)

Så kika in [HÄR] om en stund!

Come on over

2011-08-30 @ 17:11:21

Jag har skapat en underblogg! Titta in om du vill :)

<LÄNK>


Kodmall

2011-08-30 @ 14:57:03
Någon som vet hur man lägger in en länk i sidomenyn? Jag har lyckas med en länk, men jag skulle vilja att det står ett ord istället för en webbadress.

Underblogg?

2011-08-30 @ 11:19:41
Jag funderar på att skaffa en s.k. underblogg.
T.ex "http://www.erikadahlman.blogg/underblogg"

Eftersom jag på senaste tiden har publicerat många långa inlägg fulla med bilder. Kanske skulle det vara lättare att samla alla sådana inlägg på ett och samma ställe? Ni får gärna tycka till om min lilla idé! :)

Statistik

2011-08-30 @ 08:41:28
I vanliga fall bloggar jag inte om statistiken, men i förrgår hade jag faktiskt besöksrekord! Glad? JA! :)

För att fira detta tänkte jag se om jag kan hitta nåt skoj på datorn.

Kommer ni ihåg? För vääääldigt längesen (april) frågade jag er om jag skulle publicera en bit av en novell jag skriver på. [LÄNK] Jag gav upp den idén efter en vecka, men nu har jag börjat fundera på det igen. Vad tycker ni?Förresten? Ser alla den nya designen och headern? Bloggen ska vara ganska blå, och headern ska se ut såhär:
:)


Godnatt

2011-08-29 @ 20:48:15

Nu ska jag börja dra mig mot sängen. Har vart så himla trött under dagen, så tänkte försöka somna lite tidigare ikväll.

:)


Photoshoot

2011-08-29 @ 15:06:02

Igår hade jag en liten photoshoot med Oskar. Det blev faktiskt en del riktigt söta bilder. Det bästa var att han var stilla i långa stunder. Och jag behövde inte plocka fram hundgodis för att öronen skulle komma fram. Modell i blodet?

Jag älskar att komma med sneak peeks, så..:)


TV4

2011-08-28 @ 20:12:47

Jag kollar på lite olika klipp från Fångarna på Fortet. Det vill säga de klipp där Gunde visar hur man ska göra. Man skrattar ganska mycket. Eller så är det bara jag med min konstiga humor.

http://www.tv4play.se/noje/fangarna_pa_fortet?title=gunde_visar_inbrottstjuven&videoid=1861398

(jag orkar inte göra en ordentlig länk)


Förresten så kommer bilderna från igår upp på bloggen måndag eller tisdag! :)


Ombyggnad

2011-08-28 @ 16:51:30

NU har jag bytt header, ändrat färger, uppdaterat min profil, ja, allt som går att göra med en blogg. Och det tog bara en halvtimme. 20 minutrar av halvtimmen försökte jag få rätt storlek på min header. Men länkarna, och 'min profil' är fortfarande fult rosa. Help me, someone?

Nu återstår det bara att fixa ett inlägg om min kamerautrustning. Jag vill att det bara ska kunna hittas via en länk som ska sitta in sidomenyn. Vi får se om jag klarar det, haha. Jag är bara en glad amatör när det gäller html/css.

Visst, jag gick en kurs för två år sen, men det är inte mycket man kommer ihåg.

Apropå YG, här är mina diplom.
Oskar

2011-08-28 @ 14:44:11


redigerad i ZoomBrowser EX


:)
Ny header

2011-08-28 @ 12:39:32
Jag har tre headers. En av dem kommer hamna på bloggen. Jag vet bara inte vilken av dem det blir. Så om du vill får du gärna lämna en kommentar och skriva vilken du tyckte bäst om :)

Men för att jag inte ska avslöja för mycket, så laddar jag upp dem som miniatyrer. Hoppas ni ser tillräckligt mycket ändå!


1.  


2.  


3.  Godmorgon

2011-08-28 @ 10:13:13
Gooood morgon!

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom bilderna från igår. Som tur var så blev det inte så mycket foton pga av åskväder och regn!

Jag hade egentligen tänkt göra det för cirka 14 timmar sen, men istället började jag titta på Fångarna på fortet. Och efter det så la jag mig i sängen och läste.
Bläckhjärta är en av de bästa böckerna jag läst. Jag säger det om ganska många böcker, men jag hade glömt hur bra denna serien verkligen är :)


Agilitytävling - KBHK

2011-08-27 @ 18:49:00

Min kväll

2011-08-27 @ 18:41:45

Jag har listat ut att min kväll kommer att spenderas vid datorn.

Jag har bilder från dagens blöta agilitytävling som jag ska gå igenom, jag ska förbereda ett 'kamera-utrustning-inlägg' eftersom ganska många har frågat vilken kamera jag har, svara på dagens kommentarer, och så ska jag publicera den största bildbomben i bloggens historia; Bilderna från Kungsbacka. De är bara fyra dagar sena, haha :)

Bildbomben publiceras om 3 minuter!


Hej

2011-08-26 @ 18:09:18
Oskar ligger bakom mig och drömmer. Gullig pojk!
Men nu hinner inte jag blogga eftersom det är dags att åka till basketträningen.


Jo, förresten så har jag berättat att jag ska byta header. Och nu har jag gjort fyra stycken, som ni kanske ska få se till helgen. Jag behöver nämligen lite hjälp att välja.. :)

Gamla bilder

2011-08-26 @ 16:02:25
Jag hade inget att göra så jag kollade igenom lite bilder. Helt plötsligt hittar jag dessa tre bilder! Den översta är tagen från balkongen här hemma, och de två nedersta är tagna på väg hem från 50-årskalaset familjen var på för ett tag sen.

:)

Utflykt 18 aug - Del 2

2011-08-26 @ 14:34:36

Getterön - Naturrum


(De flesta bilder härifrån togs vid 'fjärilsbusken', och jag ljuger inte när jag säger att jag inte behövde zooma in för att få närbilder på alla vackra fjärilar!)

Första skolveckan

2011-08-26 @ 14:30:06
Ja, då var första skolveckan avklarad. Det ska bli skönt att få vila sig lite över helgen :)

Idag var det en ganska normal skoldag.

På morgonen berättar vår mentor att vi skulle ha en hemlig kompis under dagen. Senast jag hade en hemlig kompis var i lågstadiet. Men det gick till på exakt samma sätt. I klassrummet nickar man och håller med Nej, såklart berättar vi inte vem vi fick.

Sen på rasten berättar tjejerna för varandra vem de fick. Men det funkar eftersom tjejerna fick en kille, och tvärtom. Engelskan var helt normal. Vi fick glosor i läxa tills nästa fredag.

Svenskan gick också jättebra. Vi pratade om miljöbeskrivning. Men mitt under lektionen så går det förbi ambulansmän och brandmän utanför fönstret. Såklart blev de flesta nyfikna och koncentrationen flög iväg en kort stund.


Alldeles strax kommer resten av bilderna från utflykten upp på bloggen, jag ska bara svara på lite kommentarer först. Sen ska jag ta en tupplur innan basketträningen!

:)


Skola

2011-08-26 @ 11:36:19
Jag sitter på en bänk utanför skolan och väntar på lunchrasten. Vi har en låång rast innan vi får gå in i bamba, så jag och Lisa sitter och pratar tills vidare :)

Utflykt 18 aug - Del 1

2011-08-25 @ 19:32:22


Borrås Skåra


Bexells talande stenar
Hanhals kyrkaFörbereder

2011-08-25 @ 18:47:45
Jag håller just nu på att förbereda två inlägg. Ett från KBHK och ett från utflykten jag gjorde den 18:e.

Jag har läst era kommentarer, och en del tycker jag ska dela upp bilderna från agilityn, och en del tycker jag ska köra på bildbomb. Bilderna från tävlingen är 20 stycken, och bilderna från utflykten är hela 32 stycken; så det blir förmodligen uppdelat.

Halfway there

2011-08-25 @ 15:40:22

Jag funderar på att dela upp bilderna från Kungsbacka i två inlägg. Det är 20 foton totalt, så alltså skulle det bli 10 i varje inlägg. Är det nödvändigt? Eller är det bättre att köra på en riktigt stor bildbomb? :)


Hej

2011-08-25 @ 07:17:18

Då var det äntligen torsdag. Skoldagen är lite kortare, och vi har musik :)

Musik har alltid varit mitt favoritämne i skolan. Kanske för att jag är beroende av musik. Kanske för att jag lyssnar på musik just nu. Kanske för att jag kan gå runt och sjunga högt i tio minuter innan jag ens inser att jag sjunger.
---

Jag funderar på att publicera en bildbomb. Inte bilderna från KBHK, utan bilderna från Borrås Skåra. Jag vet att jag är väldigt seg när det gäller att publicera bilder; men jag måste kolla igenom alla bilder, och sedan välja ut de foton som åker upp på bloggen.

Det tar lite tid. Särskilt eftersom jag kan ibland vara väldigt seg som person. Och försöker sluta sitta vid datorn hela tiden.. :)


Skriver av mig

2011-08-24 @ 19:18:31
(långt inlägg)

Jag fick precis en kommentar från en tjej som undrade hur min dag har varit.


Och även en kommentar om vad jag ska göra ikväll. Om de bara hade läst inlägget så hade de vetat hur min dag har varit och vad jag ska göra ikväll..  :)

Jag säger inte på något vis att jag inte vill ha kommentarer, jag älskar alla fina kommentarer jag får!

På morgonen svarar jag gärna på frågor som 'vad ska du göra idag' - men när en person kommenterar 'vad har du gjort idag' eller 'hur har din dag varit' på ett inlägg där jag skrev precis hur min dag har varit och vad jag har gjort, då tycker jag bara det är störande.

När jag ska svara på en kommentar då läser jag de senaste inläggen bloggerskan/bloggaren har skrivit innan jag kommenterar.

Men,
trots det, så svarar jag på alla kommentarer. Oavsett vad det står. Visst, jag bloggar för att jag tycker det är jättekul, men jag bloggar även för er. Mina jättefina läsare.

För att detta inlägg inte ska bli alldeles för negativt så skriver jag något tänkvärt från en av mina favoritlåtar  - Not Cut Out - Katy McAllister


This doesn't mean I don't love everything about you, but sometimes that's not enough.. ♥

Det jag menar med texten ovan är att jag älskar mina bloggläsare, men ibland kan jag vara lite trött och sur.
---

Ibland blir jag tvungen att skriva av mig lite, även om jag försöker driva en positiv blogg. På senaste tiden har faktiskt en av mina stora drömmar varit att ha en hyfsat stor fotoblogg.

Och för tillfället har jag ju inte publicerat så många bilder, men det är för att jag inte har något att fotografera. Inspirationen att hitta på något helknasigt att fota finns liksom inte där just nu. Dåligt väder, och dåligt med ork har den effekten på mig.

En sak jag lärt mig under mina 154 månader (och en dag) på denna planet, är att inspiration ofta bara är borta en kort stund. Ibland är den stunden en timme, en dag, eller mer sällan, flera veckor.

Jag längtar efter den 'riktiga' hösten. När löven blir röda, orange, eller gula. När höstsolen ger det där magiska ljuset på kvällen. Min födelsedag... :)Ni som läste hela inlägget, Tack!

Jag skulle ge er en kram om jag kunde träffa er, men jag antar att inte så många bor i närheten av Göteborg? Skämt åsido, så vill jag att ni ska veta att ni betyder. Även om jag inte vet vilka ni är, eller om ni hatar mig i hemlighet.

Jag hoppas att många stannar kvar för att följa min resa genom livet :)

Allmänt prat

2011-08-24 @ 15:58:07

Imorse tänkte jag 'Jag kommer inte behöva någon regnjacka idag'. Såklart började det regna vid lunch, då jag skulle hem och rasta hundarna. Regnet fortsätter ösa ner under eftermiddagen. Som tur var så slutade det regna när jag skulle cykla hem :)

Alldeles strax ska jag äta middag, och efter det ska jag byta om till basketträningen. Jag har inte tränat basket på allvar sen maj/juni, så vi får se hur det går..


Godafton

2011-08-23 @ 21:09:12

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen. Så trött är jag idag. Det är jobbigt att börja skolan igen.
En del har frågat mig vilken klass jag har börjat i. Jag går nu i sjuan.

Det var dåligt med bilder idag. 2 stycken. Jag brukar vara bättre på att ladda upp bilder på bloggen.

Men 20 utvalda bilder från helgens agilitytävling ligger i en alldeles egen mapp och väntar. Jag hade helt enkelt inte ork att ladda upp dem idag, så det får vänta till en annan dag.

Apropå att vara trött. Det tog mig cirka 11 min att skriva detta inlägg :)


Nu ska jag göra en ny header :)

2011-08-23 @ 16:31:49


Igår var som sagt min snälla pappa och hämtade mitt objektiv som jag har väntat på!
---


Såklart gick jag genast ut och provade det :)


Igår

2011-08-23 @ 07:38:59
Igår efter en helt vanlig ridlektion på Happy Boy så åkte jag snabbt hem, bytte kläder, och snabbade mig upp till MHS. Det är nämligen så att Oskar och jag är anmälda till en nybörjarkurs i agility.

Och den börjar klockan 18.00, alltså samma tid som ridlektionen slutar. Stressigt? Ja!

Detta blir ett kort inlägg innan jag ska cykla iväg till skolan. Jag kan inte schemat i huvudet ännu, annars skulle jag förmodligen skriva vilka ämnen vi har idag, eller något liknande.

Dags att börja dra sig mot skolan :)

My first day

2011-08-22 @ 16:18:45
Första dagen i skolan var.. inte så märkvärdig. Ny mentor, nya klassrum, nya skåp. Men annars var allt som vanligt.

Nu ska jag snart till stallet, och Magda övertalade mig precis att ta med min kamera. INTE min nya kamera, utna min gamla, som är mindre, och inte lika dyr..Gissa vad pappa hämtade åt mig idag? :)

here i go

2011-08-22 @ 08:35:54
first day of school, here i go :)Rensat

2011-08-21 @ 14:35:00

Nu har jag rensat bort de bilder från igår som inte blev bra. Från 788 till 194. Med andra ord tog jag alltså bort 594 foton.

Det där räknade jag ut alldeles på egen hand, vilket bevisar att min hjärna fortfarande går att använda. Vilket är tur eftersom skolan börjar imorgon. Neeej! :(


Kungsbacka

2011-08-20 @ 18:51:58
Denna lördag har tillbringats i Kungsbacka. Eller Kungsbacka BHK, borde jag säga. Första dagen av AugustiAgilityn är nu avklarad! Jag hade med mig kameran, och den användes flitigt under dagen. Jag tror jag var uppe i 788 foton som mest. Jag har hunnit rensa bort cirka 400, men än är jag inte klar..

Bilder från Ulricehamn

2011-08-19 @ 18:29:06


Detta händer i bloggen

2011-08-19 @ 17:11:28
Nu har jag tagit hand om min design, och även uppgraderat min profil lite. Men, jag är inte färdig än. Min design är ju fortfarande regnbågsfärgad, och jag har länge velat skaffa smileys till bloggen.

Och som jag skrev i ett tidigare inlägg (Ni hittar det HÄR), så ska jag göra en ny header till skolstarten/hösten. Såklart ska jag också byta de ljusgröna vårfärgerna, eftersom de snart inte passar årstiden. Och jag funderar på rött eller blått istället. Vad tycker ni?Tack Maja , som skickade ett mail med instruktioner när det gällde en av kodmallarna!

---
Ni kanske måste klicka på F5 för att det ska hända något. Om ni inte ser någon skillnad, let me know! Jag kanske gjorde fel nånstans.. :)

Header

2011-08-19 @ 15:42:00
När jag har tid över ska jag sätta mig ner och gör en ny header såhär lagom till skolstarten :)

Min nuvarande header har jag haft nu hela sommaren, fast den egentligen bara var tillfällig! Haha, så kan det gå när man har mycket att göra..


Utflykt

2011-08-19 @ 11:40:45
Ja, igår var jag som sagt på utflykt, och jag ska ladda upp alla bilderna på bloggen lite senare, men här kommer två bilder från Borrås Skåra.

Glee Season 3

2011-08-19 @ 08:14:00

♥♣♥♣

2011-08-18 @ 20:59:06Caterpillar in a tree, how you wonder who you'll be.
Can't go far, but you can always dream.
Wish you may and wish you might.
Don't you worry, hold on tight.
I promise you that there will come a day.
Butterfly fly away.


250

2011-08-18 @ 20:00:49
Jag ska ta mig igenom 250 foton från idag, och de flesta åker upp på bloggen ikväll eller imorgon.

Men först ska jag svara på de fina kommentarer jag fått under dagen :)

Idag åkte jag med mormor och morfar och titta på olika saker som låg runt Varberg. Johanna hängde även med, vilket gjorde dagen pratigare och roligare, haha!

Har ni sett att det har kommit ut en pre-view av Glee's tredje säsong? Jag läängtar!

Teddybear

2011-08-17 @ 20:40:05If someone gave you something worthless out of love, it's not worthless


Krångligt

2011-08-17 @ 16:03:00
Eftersom nätverksanslutningen på min kära laptop krånglar så fick jag kopiera bilderna (förra inlägget) från min dator till husets stationära dator; som för övrigt är den enda datorn som har en fungerande nätverksanslutning..

Vad gör man inte för sina läsare?

Uppdateringen kommer förmodligen vara dålig dagarna framöver, men jag kommer försöka blogga så ofta jag kan sitta vid denna datorn.

Jag ville även passa på att ge ett stort Tack till alla fina tjejer och killar som läser min blogg och kommenterar :)
Ni gör min dag!


Pepsi & Jackson

2011-08-17 @ 14:13:13
      

(Denna bilden är snarlik en annan bild jag publicerade för några dagar sen, men om man tittar noga ser man att Jackson har kommit olika långt i slalomet.)


Hundarna

2011-08-16 @ 21:03:01PepsiRossoJacksonOskar

---
:)


Min dag

2011-08-16 @ 19:54:03

Så, nu har jag svarat på alla kommentarer jag fått under de senaste dagarna!


Eftersom vi har haft lite problem med nätverket här hemma, så har jag inte kunnat blogga så mycket som jag velat, men nu hoppas jag att allt funkar som det ska igen; både bloggandet och nätverket :)

Jag fick hänga med Oskar till veterinären och hålla handen (Tassen?) när han fick sprutan. Stackarn tycker inte om att åka bil plus att han fick en spruta när han kom fram. För er som undrar vad sprutan var till för, så var det årsvaccineringen som gällde för grabben!
Snygg kille ute i trädgården!

(Vi har nyligen sått nytt gräs efter att vi renoverade altanen, och allt har ännu inte kommit upp. Därför ser gräsmattan ut som den gör)

Idag gick Oskar också slalom för första gången i sitt liv! Med hjälp av hundgodis och en tålmodig Erika, så klarade han sig galant.

Rosso fick sig en rejäl dos agility-träning idag. Min sobelkille har nog aldrig sprungit så fort. Riktigt roligt tyckte han det var! Vi har börjat öva på 'höger' och 'vänster', och hittills går det bra.


Veterinär

2011-08-16 @ 13:53:45
Om någon timme ska jag hänga med pappa och Oskar till veterinären för lillens årsspruta. Men sen ska jag ladda upp några bilder på bloggen :)

Två Grå

2011-08-15 @ 20:22:33


:)

Stay tuned

2011-08-15 @ 11:55:47

Varför är det så väldigt segt? 

Jag försöker ladda upp bilder på bloggen, men det funkar inte. Men nu ska vi äta lunch. Så ni får helt enkelt hålla tummarna för att det funkar senare :)Chokladbanan

2011-08-14 @ 18:41:49
Det regnar ute (som vanligt?), och vi hade lite "bruna" bananer i kylskåpet, så jag frågade mamma om vi kunde göra chokladbanan.

Nu ska jag kolla på Glee och äta chokladbanan :)

Film

2011-08-14 @ 12:55:45
Jag och Johanna hade inget att göra igår. Så vi börjar filma. Just nu är mitt kamerabatteri på laddning, men sen ska vi fortsätta filma innan vi cyklar hemåt. Det ska bli kul att klippa ihop alla småklipp till en film :)

Hej

2011-08-13 @ 16:47:46
Jag och Johanna sitter i husbilen och läser :) Pappa och Lina skulle komma ner en stund på kvällen.

Framme

2011-08-13 @ 13:43:55
Nu har vi kommit fram, ätit lunch och packat badkläder. Nu ska här badas! :)

Slalom med Jackson

2011-08-13 @ 09:47:59

Jag är superduperstressad, och hinner inte publicera alla bilder, men här kommer två av dem i allafall :)
Vänta lite nu. Skulle jag verkligen gå slalom nu?

:)


Dröjer

2011-08-12 @ 16:00:43

Eftersom det inte funkar att ladda upp bilder på bloggen just nu, och våra gäster kommer snart, så dröjer slalom-bilderna ett tag.


Skillnad

2011-08-12 @ 10:11:23
Här kommer två bilder, den första är tagen med min förra kamera, och den sista är tagen med min nya kamera.Tagen med min förra kamera, med bildserie-funktionen.
Bildserie-funktionen, denna gången med min nya kamera.

---

Jag försöker inte säga att min förra kamera var dålig; egentligen var den ganska bra när man väl lärde sig vilka inställningar som funkar bäst.
Och den första bilden här ovan är tagen med en av de dåliga inställningarna.  Här kommer en bild tagen med en bättre inställning:Profil

2011-08-12 @ 10:04:47
Lina säger att på min profil är det en bild på mig, plus att över "Hej :)" så står det POTTYMOUTH MISSING!

Jag bytte profilbild igår, men jag ser bara min gamla bild på PRJ, så nu undrar jag vad ni ser ifall ni går in på min profil.

:)

Igår

2011-08-12 @ 09:42:42
Jag bloggade lite dåligt igår eftermiddag, men Johanna kom och knackade på dörren, och vi kollade på kanske tre Glee-avsnitt innan mamma undrade om vi skulle hänga med på en joggingtur.

Så vi åkte iväg till Bunketorp och joggade 2,5 kilometer. Det kanske inte är så mycket, men varken jag eller Johanna hade någon kondis efter sommaren. Trots det så sprang vi ifrån mamma, och joggade i stort sett hela vägen :) Så jag var riktigt stolt över mig själv!

Johanna skulle komma över idag igen och vi ska förmodligen kolla på Glee igen. Jag fick henne nämligen beroende första gången vi kollade på ett avsnitt.

Ikväll ska vi ha gäster, så då kommer jag inte att blogga. Men eftersom jag går omkring och tar kort med min nya kamera, så kommer det nog dyka upp massvis av foton under dagen :)

:)

2011-08-11 @ 14:17:20


:)

Testdrive

2011-08-11 @ 11:45:17
Nu har jag provat min nya kamera lite. Och för er som undrar vilken kamera det blev..

Canon EOS 600D Kit EF-S 18-55 IS II

Bilder kommer upp på bloggen när jag listar ut hur man överför från minneskortet, haha :)

Bild

2011-08-11 @ 10:22:01
Jag kom på en sak. På min blogg finns det absolut inga bilder på mig. Och det märkte jag inte förrän nu.. :)

Dåligt väder

2011-08-10 @ 19:28:54

Regnet hängde i luften när alla hade kommit, så vi joggade inte så långt, och när vi kom tillbaka så började regnet vräka ner. Så en av våra tränare, Daniela, lånade min mobil (Jag var den enda som hade med mig en mobil, haha) och såg till att alla fick skjuts hem :)
Fast eftersom jag och Cecilia hade cyklat dit så fick vi sätta oss på våra genomblöta cyklar och ta oss hem..

Jag känner för att kolla på Glee.. Jag kanske gör det?


Skor

2011-08-10 @ 16:21:45
I förmiddags åkte jag och pappa iväg till Inet för att köpa kamera, och efter det åkte jag, Lina och mamma iväg och handlade skor :)
Nu ska vi snart äta middag. Och lite stressigt är det, eftersom jag behöver cykla till basketträningen om cirka 20 minuter..

Flowers

2011-08-10 @ 08:49:58


:)

Lite sur..

2011-08-09 @ 22:03:55
Jag läste precis igenom mitt förra inlägg. Jag tror jag kan ha varit ganska sur på min dator, hehe :)

Imorgon så har jag basketträning efter ett härligt sommarlov. Det ska bli riktigt roligt att träffa alla tjejerna i laget igen!

En annan sak som kanske händer imorgon: Åka och köpa en ny kamera! Jag har (äntligen) bestämt mig för vilken kamera jag ska ha.
Men ifall det inte blir av imorgon, så ska jag, Lina och mamma åka och köpa skor :)

Hackhosta

2011-08-09 @ 18:23:20
Min internetanslutning har drabbats av hackhosta. Brukar din internetanslutning försvinna precis när du klickar på en länk? Precis när du ska skicka iväg en kommentar? Då är det hackhosta.

Någon som vet var jag hittar ett botemedel? :)

10 minuter

2011-08-09 @ 11:20:14
Om 10 minuter ska jag gå och möta en kompis.

Men det var väldigt längesen jag laddade upp en bild på bloggen. Sååå. Här kommer en bild jag tog i lördags, efter 50-årskalaset :)


Modeller: Lina Dahlman & Pepsi :)

YouTube Covers - Skyscraper

2011-08-09 @ 10:17:29
Idag kommer jag att göra detta lite annorlunda. Jag kommer inte att skriva min egen åsikt. Istället kommer det stå ett nummer och vem det är som sjunger.

Och såklart ska ni få rösta. Skriv eran favorit-version av låten där nere i kommentarsfältet.. :) Och om ni tycker att jag har missat någon cover så får ni gärna skriva en länk.


Jag lovade även att länka den som kom med förslaget, så Lina får fyra stora länkar HÄR!
---
1. Demi Lovato
- originalet


2. Megan&Liz
- cover


3. Tyler Ward - cover


4. Christina Grimmie - cover


5. Tiffany Alvord - cover


---

I vanliga fall publicerar jag
YouTube Covers på fredagar,
men jag har inte gjort en YouTube Covers på jättelänge, så jag publicerar detta idag istället!

Vovve

2011-08-08 @ 21:29:40
Oskar kommer och klagar. Jag ska ju busa med honom, inte blogga!! :)

Jag sitter framför min laptop och går igenom bilder, svarar på kommentarer, läser bloggarna jag följer, och lyssnar på musik. En vanlig kväll för mig.

Fast nu ska jag börja dra mig mot sängen. Det har varit en lång dag, och dessutom tar det en stund innan jag ligger i sängen..

Jag tänkte lägga upp en bild på Oskar lite snabbt, men så kom jag på att jag inte hade lagt över den från mobilen ännu. Jag fick helt enkelt plocka fram sladden, och telefonen såklart!


Sadelgjordar..

2011-08-08 @ 19:55:23
Idag skulle jag sadla Bond. Men efter sommarbetet så var han såklart smällfet. Hans sadelgjord var för kort. Och då menar jag typ 2-3 decimeter för kort.  Det slutade med att jag fick prova 3 olika sadelgjordar innan vi hittade en som passade.

Men efter det så gick lektionen jättebra. Alla hästarna var lite sega, och Lina, som red Happy Boy, var tvungen att byta häst, eftersom Happy började halta efter några minuter.

På onsdag är det basketträning. Vi ska jogga från Skånhälla (våran ordinarie träningshall) till en lokal idrottsplats och spela lite basket där :)

Rösta!

2011-08-08 @ 11:11:20

Jag ska ge er två alternativ. Ni ska sedan få rösta :)


1.
2.


Det är exakt samma bild,
bara redigerad i två olika program. Ni ska alltså rösta på vilket program ni tycker jag ska använda. Vilka program bilderna är redigerade får ni inte veta.

Och egentligen är det ingen stor redigering som har skett, utan det är mest texten som är annorlunda :)


Svar från frågestunden

2011-08-07 @ 21:24:29
Här kommer svaren från frågestunden:

Hur gammal är du? Jag fyller 13 i oktober :)

Hur länge har du spelat basket? Jag har spelat basket i cirka 5 år.

Följa varandra på bloglovin? Jag har faktiskt ingen aning om vad det är..

Vilken är din favoritårstid? Jag pendlar lite mellan vår och höst. Sommaren för att.. Ja, det är varmt ute, och man har sommarlov. Det är ganska lätt att tycka om sommaren. Hösten dels för att jag fyller år på hösten, och för att jag tycker om färgerna.

Har du läst Harry Potter-böckerna? Ja, jag har läst alla. Dock har jag bara sett tre av filmerna (Fången från Azkaban, Den gyllene bägaren, och Fenixorden)

Tycker du om pasta? Såklart jag tycker om pasta. Gör inte alla det? :)

Vad är ditt drömyrke? Jag vet faktiskt inte. Men helst vill jag jobba med foto, musik, eller hundar.

Vilken färg är din tandborste? Rolig fråga! Min tandborste är vit.

Vad använder du för kamera? Jag har en Olympus uTough 3000.

Är detta din första blogg? Nej, det är min andra blogg. OCh jag har bloggat (totalt) i cirka 3 år.

Vad är det pinsammaste du har gjort? Ja, du.. Den listan kan bli lång.

Vad är YG? YG är ett superduperkul dataläger! Jag har gått på YG tre år i rad nu.

Varför bloggar du? Jag tycker det är jättekul att blogga! Särskilt nu när jag har kommit igång riktigt ordentligt och får kommentarer att svara på, och sånna saker.

Vilken är din favoritfärg? Svart, vit, blå, grön. Lite olika :)


:)

Planer för imorgon

2011-08-07 @ 11:46:00
Imorgon börjar ridningen. Alla hästarna kommer förmodligen att vara smällfeta efter sommarbetet..

Jag ska förmodligen även åka och kolla på kamera med pappa. Just nu har jag två alternativ som jag funderar över. V får väl se vad jag väljer :)


En gullig sak :)

2011-08-06 @ 19:14:13
Idag har vi vart på 50-årskalas, och det var ganska många småbarn runt 1-5 år gamla. De tyckte såklart det var jättekul att prata med våra hundar. I slutet av kalaset så stod det två små tjejer utanför husbilen och sa "vovvov!". Så jag och Lina lyfte upp dem så att de kunde klappa hundarna. Sen så blev vi förföljda av den yngsta tjejen. Hon ville att vi skulle lyfta upp henne, och så försökte hon ge oss sitt pärlhalsband. Ibland kan småbarn vara väldigt gulliga :)

Ösregn

2011-08-06 @ 10:52:56
Regnet öser ner just nu. Det är lite synd att det skulle börja regna, men molnen har varit hotfullt gråa i några dagar. Hoppas det blir soligt senare idag :)

Pirates of the Caribbean 1

2011-08-05 @ 14:26:48
Jag och Johanna sitter och skrattar åt Jack Sparrow.. Min favoritreplik från filmen är "I said no loys" :)

Långpromenad

2011-08-05 @ 12:28:24
Det blev ett väldigt kort inlägg förut, bara för att det var Johanna (min granne) som kom över. På senare tid har det blivit många promenader. Det bara blir så. Vi börjar prata, och helt plötsligt har vi gått kanske tre kilometer :)

Jag frågade henne om hon var sugen på att cykla ner till landet nån dag. Det är väl runt 2,5 mil dit. När man kommer fram är man lagom svettig, hehe.

Nu har det börjat regna igen, men jag hoppas på varmare väder :)


Studio

2011-08-05 @ 11:11:39
Ja, förmiddagen har spenderats i Linas studio. För mig var det väldigt nytt, jag har ju varit på landet medan Lina säkert har suttit med det nonstop medan jag var borta :)

Nu ringer det på dörren..


Back Home

2011-08-04 @ 20:50:20

Nu har vi kommit hem igen, och jag tänkte inte ens på att ta med mig kameran.. Apropå kamera; jag har börjat kolla efter en ny systemkamera, och undrade om ni hade något tips?


Varmt & Soligt

2011-08-04 @ 13:59:42
Pappa och Lina kom ner med hundarna, och vi ska förmodligen gå och bada igen senare. Vi cyklade till sjön runt 10-snåret tidigare idag. Nu när vi ändå är här så får man ju passa på att bada när det är varmt ute :)

Tredje gången gillt

2011-08-03 @ 20:47:45
Jag kom precis tillbaka efter att ha varit och badat för tredje gången idag (!?). Och imorgon kommer kusinerna ner så då blir det ånnu mera bad :)

Pepsi badade

2011-08-03 @ 08:42:00
Igår efter lunch åkte jag och mamma ner till landet med husbilen. Pappa åkte i en 'vanlig' bil med P&J. Vi gick bort till sjön och badade lite. Pepsi tyckte det var skönt, men lille Jackson gillade inte att bada, feg som han är. Senare på kvällen åkte pappa och hundarna hem, men jag och mamma stannade.

Ärenden

2011-08-02 @ 13:27:00
Jag, pappa och Lina hoppade in i bilen och åkte till mormor och morfar för att hämta en cykel. Efter det så åkte vi in till Göteborg för att köpa ett mikrofonstativ till Lina. Sedan åt vi lunch och slappade i värmen.

Marshmallows

2011-08-01 @ 20:20:05
Vi grillade lite marshmallows efter maten :)

Pappa trodde att Oskar hade fått en fästing vid örat, och när han skulle kolla så märkte han inte att hans marshmallow var på väg ner i grillen. Som tur var så hann han få tag på sin marshmallows innan det hände något.


Speak of the devil, hehe. Oskar kan 'sitt' ungefär 91% och 'ligg' sitter kanske 52%. Inkallningen funkar i de flesta lägen. 'Stanna' har jag inte börjat med ännu.Suddig bild..

Fagersta

2011-08-01 @ 09:55:00
Här kommer äntligen bilderna från Fagersta

:)

RSS 2.0