Nyårsafton

2012-12-31 @ 15:31:17
Idag är det sista dagen på året. Jag har inte gjort något annat än att sitta framför datorn, haha. Eller jag har lagat (bränt) lunch och målat naglarna, men för det mesta har jag fixat min dator. Den kraschade tidigare, så jag får rensa på hårddisken så att den mår lite bättre i alla fall. Fast rensa hårddisken måste jag göra ständigt, för den har väl runt 15% ledigt uttrymme i stort sett jämt. Men så är det om man fotar allt man ser och sedan inte orkar lägga över gamla mappar på lagringsboxar, eller vad det nu heter. Vi har en box där jag försöker lägga över så mycket som möjligt, men min dator klarar av någon anledning inte av mappar större än 2 GB...(?) Så man skulle kunna säga att det är lite av ett äventyr att sitta vid min dator..
 
I alla fall, så har jag ju börjat så smått med den lilla foto-serien som inte alls blev så värst liten. Som det ser ut nu så blir det runt tjugo bilder i nästan varje del. Men det får bli som det blir helt enkelt :)
 
Nu ska jag starta Sims igen och se om det fungerar. Det var nämligen det jag hade uppe när datorn kraschade, så jag får väl se vad som har hänt. Som tur var så skulle jag bara avsluta, så jag tror (hoppas) inte att det har skadats för mycket.
 
Nyårsafton förra året. Även första gången någonsin som jag provade på att fota fyrverkerier, så det gick över förväntan bra i alla fall :)
 
Jag loggar nog inte in mer idag, så gott nytt år! :)

Favoriter 2012 - Rosso

2012-12-30 @ 18:15:05
Favoriter 2012 (del 2) - mina personliga favoritfoton på Rosso :)

Favoriter 2012 - Pepsi

2012-12-27 @ 13:58:00
Här kommer då första delen av Favoriter 2012! Först ut är mina personliga favoritbilder på familjens äldsta hund - Pepsi.
 

Uppdatering i galleriet

2012-12-25 @ 11:16:59
Jag har under morgonen suttit och lagt in lite nya bilder i galleriet, plus skrivit ett inlägg som alla borde gå in och läsa så fort som möjligt så ni slipper bli förvirrade lite senare i veckan... Länk >HÄR<

22a december

2012-12-22 @ 15:04:00
Första dagen på jullovet är det idag, och vi ska om någon timme ha ett av två julfiranden iår. Annars har jag inte alls gjort mycket idag, mestadels spelat TrackMania faktiskt, haha. Fast jag har också pyntat granen ihop med Lina och även hjälpt pappa med att hänga upp vår gamla julgransbelysning utomhus.
 
För tillfället sitter jag och tömmer min kamera. Tror det låg över 500 foton på den, så det var välbehövt. Så nu har jag i alla fall massa nya vinterbilder på datorn :) Nu ska jag bara sortera dem och sedan byta om inför lilljulen, så är jag färdig med allt jag hade inplanerat idag.
 
 

20e december

2012-12-20 @ 17:05:48
Hejsan alla som läser min blogg. Alltså i stort sett ingen, haha. I och med att jag aldrig har tid eller ork till att blogga så blir det ju ingen som läser. Men att blogga för sig själv är väl lite kul det med.
 
Idag hade vi sista skoldagen innan lovet, jippie! Eller det är ju avslutning imorgon och så, men vi har inga fler lektioner på hela året, så det är skönt. Men om man däremot ska tro mayaindianerna så har ju ingen någon mer lektion någonsin. Jordens undergång är ju imorgon, sägs det. Kan säga att själv tror jag inte på det. Men vi får väl se vad som händer imorgon.
 
Idag i skolan så hade vi först en hemkunskapslektion där vi pratade om julen som tradition. Efter det hade vi en NO-lektion där vi istället städade klassrummet, skåpen, plus två grupprum. Fast tjugo minuter in på lektionen var alla klara med sina uppgifter, så vi fick rast betydligt tidigare. Vi hade också kunnat sluta då (klockan var cirka 10.15) men vi skulle ju ha SO med vikarie i en halvtimme innan hela skolan slutade 12.40. Dock hade vi skolans roligaste SO-lärare som vikarie istället för vår ordinarie (han var sjukskriven) så det var helt okej, och särskilt med tanke på att han släppte oss vid halv ett.
 
Efter skolan bar det iväg till min osteopat som kollade av min rygg och gick igenom den. Jag fick även chockvågor i både ryggen och fötterna, så jag känner mig helt matt och konstig i kroppen nu. Inte kul kan jag säga. Nu ska jag också baka till avslutningen imorgon, så jag får väl ta och släpa mig ner för trappan...
 
3e december 2012. All snö är bortsmält nu, så jag tar en bild från tidigare i månaden. Dessutom har jag inte tömt kameran på jättelänge, så alla mina senaste bilder finns inte på datorn.. Provade att redigera lite färger, bara för skojs skull. Osäker på om jag är helt nöjd, men tyckte det blev ganska bra ändå :)
 
 

December

2012-12-06 @ 19:41:59

Det är december. Hela meningen ser konstig ut. Det känns verkligen inte som om 2012 snart är över. Man säger ju i stort sett varje år att året har svischat förbi superduperfort men iår gick det ju löjligt snabbt. Eller så är det kanske bara min hjärna som fortfarande tror att det är typ bara september än så länge?

Vi har slutspurt inför första betygen i skolan just nu, så det är galet mycket skolarbete som måste göras om man inte blir underkänd. Visst, det kanske inte riktigt ser ut så, men det är det som lärarna säger, och därmed det enda man har att gå på. Så nu ska jag bara publicera det här lite snabbt så jag ger något livstecken ifrån mig i alla fall.

Jag har i alla fall massor med nya bilder att visa när jag väl kan få sitta vid min dator. På grund av ryggproblem och skolarbete så står min laptop ensam och övergiven på mitt skrivbord just nu. Tur att jag har min iPad så jag kan uppdatera något litet i alla fall. Men på tisdag så ska betygen vara satta, så då får jag väl äntligen en lugn stund över antar jag :)

Imorgon har vi sovmorgon och sedan så ska vi tydligen åka pulka på gympan. Personligen är jag osäker på om vi ens har någon pulka som inte skulle gå i tusen bitar så fort man åkte i den. Men jag får väl se hur jag gör... Efter skolan ska jag till vårdcentralen och ta min andra gardasil-spruta och efter det basketträning, eller det beror på hur jag mår efter sprutan. Förra gången blev jag lite konstig i huvudet trots att jag aldrig tidigare har varit känslig mot sprutor, så det var lite oväntat. Men det går väl bra hur som helst :)

Till helgen är det andra advent och vi ska fira kusinen som fyllde år i början av veckan. För övrigt så ska jag plugga SO och sova. Om jag har tid så klämmer jag in lite bildrensing/redigering också :)


RSS 2.0