29e juli

2012-07-29 @ 10:24:41
Just nu sitter jag och redigerar lite foton från tidigare iår. Jag hittade en hel mapp fylld med bilder jag nästan glömt bort att jag hade, så jag går igenom den mappen för tillfället. Här nedan kommer några :)
 
 
 
 
Fjärås Bräcka, 12e april 2012.

Oväder

2012-07-28 @ 17:09:37
Jag redigerade lite foton när jag märkte hur det började regna. Och regna. Och regna. Himlen öppnade sig, bokstavligen. Nu började det precis åska också. Jag som hade tänkt blogga. Nåja, jag får stänga av datorn och sätta mig och läsa eller något istället. Men jag hann i allafall med ett kort inlägg :)
 
 

Visby

2012-07-27 @ 12:58:00
Visby, Gotland, 21e juni 2012.

27e juli

2012-07-27 @ 11:14:53
Det är redan den 27e juli. Hur gick det till egentligen? Det känns som om denna sommaren har gått otroligt fort. Om mindre än en månad så är det dags att börja skolan igen. Men nu ska jag vara positiv istället för att tänka på hemska saker.
 
Denna veckan har vi varit nere på landet och badat, eftersom detta tydligen kommer bli det sista sommarvädret på ett tag. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag kanske sätter mig och fixar med lite foton, om jag inte kommer på något bättre.
 
Apropå foton, så har jag äntligen fått bilduppladdningen här att fungera. Tydligen så fungerar det bara i Firefox, så jag laddade ner den webbläsaren alldeles nyss. Så nu har jag en sak mindre att tänka på. Jag har ju mailat fram och tllbaka med kundservicen flera veckor och försökt få nya bloggverktyget att fungera på min dator.
 
 
Jag läste precis igenom det jag skrivit ovan, och tja, så värst läsvärt blev det ju inte. Men jag behöver börja blogga oftare nu känner jag, så jag inte blir alltför rostig..
 
Jackson, 24e juli

Vad som hänt de senaste veckorna

2012-07-19 @ 10:33:48
Det var ett tag sedan jag uppdaterade sist, en månad sen ungefär. Men så har jag varit sjukt upptagen också. Ridläger, YG, Slottshoppet i Uppsala, och några tävlingar under Värmlandshoppet.
 
Ridlägret gick bra, jag hade Bond som vanligt, haha. Han var lika snäll och busig som vanligt :) Dock råkade v gå omkull en av dagarna, vilket var lite läskigt. Jag överlevde i allafall!
 
YG, eller Young Generation som det egentligen heter, var precis så otroligt kul som det alltid är. Jag och Hannes kampade om förstaplatsen i TrackMania. Jag tror vi vann ungefär lika många banor var. Så det var lite skillnad mot förra året då jag vann bokstavligen alla banor. Jag kanske visar lite bilder jag gjorde i Photoshop, om jag orkar.
 
Slottshoppet och Värmlandsrallyt var, minst sagt, ansträngande. Att bo två veckor med familjen i en husbil tillsammans med hundarna var ganska trångt. Sedan avbröt vi faktiskt resan en halv vecka för tidigt, eftersom ingen av oss orkade trängas i husbilen längre. Egentligen skulle vi tagit Ulricehamn i samma veva, men bestämde oss för att åka hem emellan.
 
Allt som allt har jag runt 1000 foton från denna resa, alltså lika många som från Gotland. Så då vet jag vad jag ska göra idag...
 
Så detta är vad jag gjort under slutet av juni, och nästan hela juli. Idag ska jag antingen vara med Johanna, eller så kommer mormor och morfar hit och kollar på våra semesterbilder. Semesterbilder som läggs över från kameran till datorn i skrivande stund. Men att det går fort kan jag inte riktigt påstå.

RSS 2.0