Hallonsaft, hallonsaft, bättre saft har ingen haft

2012-06-25 @ 20:19:47
Apropå rubriken: Jag hade den låten på hjärnan och kom inte på något bättre alternativ, så det fick bli sådär, haha :)
 
Nu är jag i allafall hemkommen från en Gotlandsresa. Familjen åkte iväg tidigt onsdag morgon och kom hem, tja, idag faktiskt. 01.07 stod klockan på när jag lade huvudet på kudden och slocknade. Sedan vaknade jag runt sju-tiden. Jag och Lina har nämligen varit iväg på ridläger idag. Det var ganska kul faktiskt, trots skillnaden i grupperna. Jag, Lina, och en till rider nämligen i högre grupp än de övriga deltagarna, men det ska väl fungera ändå.
 
Mer om Gotlandsresan kommer en annan dag, jag är helt utmattad, så jag tar det en annan dag. Jag har 1000 foton som bara väntar på att gås igenom. Jaja, jag får väl jobba hela lördagen. Vi hörs helt enkelt. Eller vi och vi, det är bara jag som läser min blogg nuförtiden, haha :)
 
 

Tisdag

2012-06-19 @ 20:48:13
Det var några dagar sen jag loggade in här senast. Och fortfarande så kan jag inte ladda upp bilder på bloggen, och tro mig, jag har försökt flera gånger, med olika foton, ett åt gången, fem åt gången, i stort sett allt. Och det går liksom inte.
 
Jag har mailat blogg.se två gånger om detta, och de har en otroligt bra kundservice, har jag upptäckt, haha. Man får liksom svar inom en timme, men de säger bara att "det kan krångla och bugga mycket nu när vi flyttar över alla bloggar, så ha tålamod". Så jag får väl ha tålamod ett tag till, men håller på att tappa det snart.
 
Sommarlov är härligt i alla fall, trots att vädret är lte knepigt. Det är inte kallt och regnigt som det vanligtvis är, men det är inte hundra procent sommar heller. Temperaturen ligger runt sexton-sjutton grader, och solen kommer och går lite då och då. Men det regnar inte, så jag klagar verkligen inte :)
 
 

Sommarlov

2012-06-14 @ 16:06:09
Imorse hade vi avslutning och nu har jag äntligen sommarlov :)
För tillfället har jag helt tappat lusten för att blogga, mestadels på grund av blogg.se's nya design. Det fungerar nämligen inte på min dator, av någon anledning. Men jag har mailat dem om det, så förhoppningsvis får jag svar om det snart.
Såg för övrigt nu att ett inlägg jag publicerade igår eftermiddag inte har kommit upp. *Suck*. Jaja, det var ändå inget viktigt.

Nu ska jag publicera detta och sedan spela TrackMania en stund. Jag måste öva lite inför YG om tre veckor, haha.

Irriterad

2012-06-13 @ 13:00:27

Jag har under förmiddagen hunnit bli riktigt irriterad på blogg.se. När jag såg att de frågade efter bloggare som ville prova nya blogg.se så tänkte jag att "varför inte, jag kan ju testa". Nu har jag gjort det i flera timmar och ändå inte lyckats publicera ett endaste inlägg.

Detta skriver jag från "gamla" blogg.se, som inte fungerar ordentligt det heller. Det har liksom fastnat i något jätteförvirrande mellanläge. Så nu får jag skriva detta inlägg med html-koder, eftersom det är enda sättet för mig att blogga just nu. Så bli inte förvånade om ni inte hör mycket från mig idag...


Pepsi

2012-06-12 @ 10:18:00

Pepsi, Nationalhoppet 6e juni

Jackson

2012-06-12 @ 09:34:00

Jackson, Nationalhoppet 6e juni

Jack the Jumper

2012-06-12 @ 09:20:00

Jackson under sitt första pinnelopp :) Nationalhoppet i Kallebäck, 6e juni.

15e mars

2012-06-12 @ 09:15:02

Sjuk

2012-06-11 @ 15:54:26

Idag har jag ett litet One Tree Hill-maraton. Blää, det är inte kul att vara sjuk. Jag har haft ont i halsen i flera dagar nu men imorse vaknade jag och lät som en strypt kalkon och hade jätteont, så jag har varit hemma från skolan idag.

Egentligen har jag verkligen inte tid till att vara sjuk, så jag får hoppas på att vakna imorgon och må mycket bättre, haha :)

Sen fungerar inte min hotmail (fortfarande), så jag kan inte maila iväg bilder som jag har sagt att jag ska göra. Så ja, min dag har inte varit den bästa.

Men nu ska jag fortsätta titta på OTH!


Kallebäck

2012-06-10 @ 14:37:02

Bilderna från agilitytävlingen i onsdags finns nu i galleriet. Länk HÄR :)


Lördag

2012-06-09 @ 16:50:58

Notera den otroligt fantasifulla rubriken (Eller inte. Rubriker är svåra att komma på)

Vanligtvis så fungerar inte nätverksanslutningen på iPaden, medan den funkar på datorn. Idag är det tvärtom. Alltså att iPaden kommer ut på nätet, men inte datorn. Just idag var det inte behändigt, eftersom jag är färdig med fotona från Kallebäck.
Nu går det ju inte att maila dem/lägga upp dem här.

Det känns som om de ligger där i sin mapp på datorn och räcker ut tungan åt mig, haha :)

Så nu bloggar jag från iPaden istället. Jag som tänkte fixa en sak som såklart bara går att göra från datorn. Nästan löjligt hur handikappad man blir när ens dator inte fungerar. Jaja, jag får gå ner och spela flöjt och sedan fixa skohyllan, som jag undvikt länge nog nu.

Jag hittade en gammal berättelse jag skrev jättemycket på i sexan och i början av sjuan som jag nu har skrivit in i datorn. Sedan hittade jag fortsättningen på 72 sidors långa romnen jag skrev i femman. Jag kanske skriver färdigt fortsättningen någon gång, vem vet?

Jag och en tjej i 7x pratade lite om det igår, att man hittar något gammalt man skrev för några år sen och fortsätter på det. Lite roligt är det faktiskt :)

Hörs senare, förhoppningsvis med en då fungerande dator...

Lägger in en bild med iPad-kvalité (alltså ganska dålig) som visar hur mitt liv har sett ut den senaste timmen.


Fredag

2012-06-08 @ 19:48:44

Ännu en skoldag är slut, och det känns verkligen att det snart är sommarlov. På engelskan rensade vi ut våra mappar. Eller, tja, alla förutom jag och Lisa. Vi satt som ugglor och skrev på varsin berättelse på engelska istället, haha. Typiskt oss :)

Nu ropar Lina nerifrån, så får publicera detta lite snabbt. Förmodligen ska vi titta på fotboll eller äta avramlingstårta. Jag ramlade ju av Happy i måndags...

Men det är helg imorgon i alla fall, och det är efterlängtat för min del :)


995

2012-06-07 @ 16:30:49
Jag såg precis att jag har 995 foton från Berlin resan. Och det har redan gått runt en månad. Men anledningen till att jag inte har tagit tag i "semesterfotona" är för att jag inte tror jag skulle hinna med allt på en dag.

Kolla igenom 995 bilder? Det är något jag helst gör när jag är rejält uttråkad, haha :)

Men något annat jag lade märke till är jag har en massa mappar som ligger i min mapp med foton som väntar på att bli rensade och redigerade. Jag har mycket att göra, så jag får sätta mig någon dag på sommarlovet och ta tag i det där. Städa upp lite, ungefär.


*Suck*

2012-06-07 @ 16:19:23
Jag skrev precis ett ganska så långt inlägg. Och när jag sedan tryckte på 'Publicera', vad hände då om inte att allt bara försvann? Jag kanske skriver om det, men förmodligen inte.

Jackson

2012-06-06 @ 10:41:00


Jackson - Råådalen 2012


Oskar goes agilityhund

2012-06-06 @ 06:39:00

Fler foton från tävlingen finns i galleriet :)

F5

2012-06-05 @ 20:47:57
Ny header, tryck på F5 om ni inte ser den :)

Det är första headern som jag inte kunnat göra i picnik, eftersom picnik numera är nerstängt. Därav den ganska simpla headern.

Råådalen

2012-06-05 @ 20:43:06

Nu finns bilderna från agilitytävlingen i Råådalen uppe i galleriet :)
Länken dit sitter nånstans till vänster, tror jag. Men den ska sitta i sidomenyn i alla fall.


Jobbar

2012-06-05 @ 19:32:25
Jobbar just nu för fullt med galleriet, jag är snart klar med fotona från Råådalen :) 
Dessutom blir det en ny header ikväll, om jag får till det med storleken och sånt.


Intressant måndag

2012-06-04 @ 21:00:54
Min måndag har varit annorlunda. I skolan hände en sak jag verkligen inte trott skulle upprepa sig. På ridningen trillade jag av Happy, och nu har jag spenderat cirka 10 minuter på en anna grej. Vet inte om jag kommer få användning för det än eller inte.

Imorgon ska jag fixa lite med bloggen, headern och designen och sen även uppdatera galleriet lite. Men nu ska jag gå ner och dricka varm choklad :)


Hej

2012-06-03 @ 19:13:10
Jag har inte varit inne på blogg.se på evigheter, känns det som. Enda gångerna jag bloggar nuförtiden är när jag hinner slänga upp ett iPad-inlägg på raster, liksom. Men nu ska jag ta tag i det lite. Som de flesta vet om har vi kommit in i juni redan. Hallå, det känns som om det var mars igår?

Men nu när sommaren snart är här så tänkte jag fixa lite med design och header. Förmodligen har jag tid för det på tisdag, så kanskekanske sker det en liten förändring då.

Ikväll händer det i alla fall ingenting. Jag ska duscha, men sen ska jag nog lägga mig tidigt. Jag använder en ny allergimedicin som test för tillfället. Visst, den gör under mot min allergi, men jag blir så otroligt trött av den så jag knappt orkar ha ögonen öppna. Så ber om ursäkt i förväg för stavfel, haha :)

Nästa vecka blir lite s.k. schemabrytande. Det är ju nationaldagen på onsdag, så då är jag ledig från skolan och åker istället till Kallebäck för agilitytävling. De flesta av våra kursdeltagare ska dt och tävla eller titta också, vilket gör det extra roligt! Sedan fyller en tjej i klassen år, så ska hem till henne på lördag för att fira. På söndag får jag se om jag hänger med till GHUs KM, men på eftermiddagen så ska vi till kussarna och fira Ogge som fyller 16.


Jackson, Råådalen 13 maj 2012


RSS 2.0