Rosso

2012-09-28 @ 11:07:00
Rosso, Fjärås, 24e juli 2012.

Igår, idag, imorgon

2012-09-27 @ 20:05:54
Det känns som om veckan bara har flugit förbi, vilket den på ett sätt har gjort också. Gårdagen spenderade jag i Bunketorp (typ ett ställe med massa motionsspår i närheten av min skola). Alla åttor och nior från skolan hade orienteringsdag, plus så var det några klasser från en annan skola där samtidigt.
 
Onsdagen passerade utan svårigheter i alla fall. Jag tycker lite synd om Lisa som fick stå ut med mig, jag har verkligen inte lika bra lokalsinne som jag trodde jag hade. Jag "tappade bort" norr jämt och ständigt. Sedan så ville jag jogga eller springa medan Lisa ville gå. Så ja, vi befann oss inte riktigt bredvid varann hela tiden, om man säger så. Men vi klarade oss utmärkt, vi sprang inte på några älgar. Tydligen så sprang det en älgko och hennes kalv förbi där alla väntade på att det skulle dra igång. Detta skedde dock innan jag hade kommit, men när jag kom fram så var alla helt skärrade och pratade om älgar, så jag antar att de hade sprungit förbi ganska nära.
 
16e september 2012. Jag och mamma hade varit och handlat skor när vi fick syn på att det fanns ett naturreservat precis i närheten. Assbergs raviner tror jag det hette. Otroligt svårt att få djupet i bilden att göra verkligheten rättvisa. Det var mycket djupare och bredare och längre än vad bilden får det att se ut som. SVårt att förklara, men, ja :)
 
Idag har jag inte gjort något särskilt. Fast det säger jag alltid... Vi körde rugby på gympan, tjejer mot tjejer och killar mot killar. Det var faktiskt roligare än väntat, men förra gången vi gjorde det så var det kul också. Konstigt att en sån brutal grej kan vara så rolig. Alla har väl en inre hulk, eller något, haha :) Efter skolan så gick jag hem och gjorde inget särskilt. Åt mellanmål och satte mig sedan och spelade piano en stund. Jag går ju inte i piano, men jag kan spela hyfsat bra om jag får säga det själv. Så jag spelade kanske i en halvtimme eller något tills pappa kom hem, sedan åt vi middag, och nu för kanske en timme sedan så frågade mamma om jag ville baka något. Så jag har gjort en kladdkaka i stort sett helt själv. Lina hjälpte till lite också :)
 
Vi ska väl äta lite av den ikväll, sedan ska jag soooooova. Jag känner att jag har fått alldeles för lite sömn denna veckan. Det är ju sovmorgon imorgon, så jag hoppas på en god natts sömn inatt. Imorgon ska jag klippa mig runt fyra, vilket jag sett fram emot. Jag tänkte korta av det ganska mycket, då jag personligen trivs bättre i att ha kortare hår, något som jag inte har tillräckligt mycket ork till att ha kvar. Jag klipper mig otroligt sällan under ett år. Imorgon är det andra gången på hela året, haha :)
 
 
Oj, vad långt det här blev nu. Märkte inte ens det... Lina sitter i alla fall inne på sitt rum och lyssnar på afrikansk musik de ska spela på musiken. Varför kan inte jag ha såna roliga läxor? Själv har jag tyska att plugga in till imorgon. Visst, det är roligt, men det finns bättre saker att spendera sin kväll med. För övrigt så kollade jag min mail idag, första gången på hela veckan. Jag brukar vara bättre på att kolla den. I och för sig så får jag nästan aldrig mail, så det jämnar ut sig, haha. I alla fall, så hade jag fått mail från en tjej som hade sett sin hund bland fotona från DPAC. Det är otroligt kul att få mail från folk som undrar om jag kan skicka bilder på deras hundar måste jag säga :)
 
Apropå hundar...
Rosso, Fjärås, 24e juli 2012.
Jag älskar ljuset i bilden och jag ljuger inte när jag säger att det var mer fantastiskt i verkligheten. Somrarna på landet är allt bra härliga :)
 
Bilderna i inlägget har inget med inlägget att göra egentligen, utan jag valde bara dessa foton att bryta det svartvita lite :)

Då var det måndag igen

2012-09-24 @ 20:11:04
Jag vet inte riktigt var all tid tog vägen, men det känns som om det igår var... onsdag. Och nu är det måndag. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Tja, jag var sjuk halva förra veckan (min hals krånglar fortfarande lite), sedan så åkte vi till Kumla på lördag eftermiddag, eftersom det var agilitytävling igår.
 
Agilitytävlingen då. Det gick helt okej faktiskt. Lina och Jackson tog pinne i två av fyra lopp, de rackarna, haha :) Rosso och jag fick två sjundeplatser och en disk, sen körde pappa det första loppet och hamnade på en elfteplats, om jag inte minns fel. Jag är nöjd med mina resultat, och Lina är mer än nöjd.
 
Kumla, förra året.
 
Annars har det inte hänt mycket. Jag kom hem från stallet för en och en halv timme sedan, efter ett jättelyckat ridpass. Bond var genomsvettig, alldeles blöt, vilket oftast innebär att han har jobbat på bra, vilket han verkligen gjorde. Jag är jättenöjd med honom idag i alla fall, och det verkade ridläraren också vara, vilket alltid är ett bra tecken :)
 
I skolan idag hade vi en normal förmiddag, sedan en eftermiddag med elevens val, eller profil som det numera heter. Vi gjorde inte så mycket, då det är lite konstigt med lärare och så, men hem kom jag till slut. Då åkte jag som sagt till stallet ganska direkt.
 
Jag känner att jag kanske ska försöka avrunda det här innan det blir för långt, haha :) Jag har en tendens att skriva lååånga texter om jag bara får. Idag har jag dock inte mycket skrivlust. Jag spenderade hela resan upp till Kumla med att skriva på en liten novell/roman/sak som jag hållt på med under sommaren. Ikväll ska jag bara lyssna på musik, ta det lugnt, kanske gå igenom alla agilityfoton från helgen. Som jag brukar säga: Jag får se.

Charlottenburg

2012-09-20 @ 19:22:00
Charlottenburg, Berlin, Tyskland, 30e april 2012.

Tyskland

2012-09-20 @ 10:24:00
Berlin, Tyskland, 30e april 2012.
 

Särö Västerskog

2012-09-19 @ 21:22:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Reichtag

2012-09-19 @ 19:23:00
Riksdagshuset, Berlin, Tyskland, 30e april 2012.

Sjuk

2012-09-19 @ 13:57:43
Jag vet inte riktigt hur jag har lyckats med detta, men jag har blivit sjuk. För två veckor sen ungefär så var jag ju lite halvsjuk, men imorse när jag vaknade så kände jag mig riktigt dålig. Redan igår hade jag skitont i halsen, så när jag vaknade imorse med dubbelt så ont som gårdagen så var det ju inte så mycket att göra än att stanna hemma från skolan. Jag har gått omkring hela förmiddagen och hostat som en galning och även fått typ harkla mig när jag skulle prata med någon hund.
 
Min onsdag har hittills sett ut såhär: Vakna, äta frukost, läsa lite, kolla färdigt på Tangled, sedan kolla på Glee några avsnitt, sedan One Tree Hill, efter det AWTR (A Walk To Remember), och sedan Glee igen. Tja. En händelselös dag.
 
Nu ska jag spela Sims en stund, får som vanligt ont i ryggen av att sitta vid min dator pga av dålig stol och skrivbord, men jag har inte spelat Sims på en månad, så har lite abstinens just nu, haha :)
Jag har inga passande bilder till inlägget så här kommer en från i somras istället :)

Jackson (aka herr jag-blir-alltid-söt-på-bild), 24e juli 2012.
 
 
 

Båtar

2012-09-18 @ 13:21:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Särö Västerskog

2012-09-17 @ 08:21:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Fiskmås

2012-09-16 @ 20:07:00
Sheltieträff, 26e februari 2012.

Söndag

2012-09-16 @ 19:21:55
Idag var jag och mamma iväg en sväng till Skene för att köpa skor i en skoaffär där. Men vi hittade inga, trots att vi letade igenom i stort sett hela affären så fanns det bara såna som hade fel storlek eller som inte satt riktigt bra, så vi fick åka hem igen, haha :)
 
Vi åt middag för drygt en timme sedan, och nu sitter jag uppe på mitt rum och fryser samtidigt som jag tittar på Tangled. De visade den filmen i barnhörnan av affären(dock på svenska, jag ser den på engelska), så jag tänkte att jag ville se den nu när jag kom hem, haha :) Jag har bara kommit en bit in i filmen, men hittills är den bra i alla fall.
 
Imorgon är det skola, en lång dag trots sovmorgonen. På eftermiddagen har vi profil/elevens val i två och en halv timme. Förra gången så jobbade vi NO en timme ungefär och hade sedan valfritt resten, plus sluta tidigare. Att sluta tidigare passar mig jättebra, eftersom jag rider på måndagar. Dock är det teori imorgon, så det är inte lika stressigt, men ändå :)
 

Charlottenburg, Berlin, Tyskland, 30e april 2012.
 
Jag hade ingen bild som riktigt passade till inlägget, så jag tog den ovan stället. Tänk om min trädgård kunde se ut sådär, haha :)

Västerskog

2012-09-16 @ 17:20:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Våg

2012-09-16 @ 12:19:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Kråka

2012-09-16 @ 08:19:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Blommor

2012-09-15 @ 21:18:00
Särö Västerskog, 29e juli 2012.

Jobbar

2012-09-15 @ 16:42:58
Jag håller just nu på att "jobba" lite; gör backup, redigerar foton, fixar med galleriet, fixar lite smått med två av mina hemliga projekt, lägger över foton från kameran, kollar av vad jag har i alla mapparna på datorn.
 
Tja, försöker i alla fall. En del saker krånglar, andra tar lång tid, sen försöker jag gör allt samtidigt så jag inte sitter vid datorn så länge - vilket resulterar i att datorn är väldigt seg, särskilt då jag lyssnar på musik via YouTube. Men jag har ingen brådska, det är lördag, jag har inga läxor (eller en halv egentligen), så jag kan slappa lite med gott samvete då jag sprang som en dåre på träningen. Jag är jättesugen på godis också, vilket bara är störande då jag vet att vi inte har godis hemma... Men det finns större problem att tänka på, haha :)
 
Fagersta, juli 2011.
 
Jag satt som sagt och tittade igenom mappar på datorn - och hittade bilderna från min förra kamera - Olympus uTough 3000. Först kände jag inte igen namnet, efter jag alltid säger "Olle" när jag pratar om min kamera. Bilden ovan är en av mina personliga favoriter, trots att det är över ett år sedean bilden togs och jag förbättrats som fotograf. Det är en sån där bild som man kommer ihåg helt enkelt.
 
 
 
 

Lördag

2012-09-15 @ 12:06:38

Efter att ha spenderat gårdagen med att spela lite final fantasy (tv-spel), redigera foton, lägga över backup till en extern hårddisk, gå en promenad med Pepsi, och agilitykurs på MHS, så vaknade jag imorse runt åtta-tiden.

Jag har inte gjort mycket på morgonen, jag läste en stund, åt frukost. Jag har precis ätit lunch och ska nu packa min träningsväska inför basketträningen som börjar om en halvtimme. Jag längtar faktiskt lite, har inte tränat på några dagar nu och jag känner för att svettas lite, haha :)

När jag kommer hem kanske jag lägger över lite foton från kameran, har inte gjort det sedan Halmstad, så jag har lite foton liggandes.

Vädret är bättre idag också, igår var det ju hemskt rent ut sagt, med ösregn och kuling.
SWE 40

2012-09-15 @ 10:16:00

Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Sommar 2012

2012-09-15 @ 07:17:00

Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

29e juli

2012-09-14 @ 17:15:00

Särö Västerskog, 29e juli 2012.
 

Från i somras

2012-09-14 @ 13:09:00

Särö Västerskog, 29e juli.
 

Särö Västerskog

2012-09-14 @ 07:41:00
29e juli
 

Galleriet

2012-09-13 @ 22:08:02
Bilderna från Särö Västerskog ligger nu uppe i galleriet. Länk >HÄR<

Torsdag kväll

2012-09-13 @ 21:14:55
Jag har varit ensam hemma hela kvällen, men pappa och Lina kom hem för en stund sen, så nu är jag inte det längre. Men i alla fall, så har jag spenderat kvällen med att (äntligen) fixa med fotona från min och mamma utflykt till Särö Västerskog i juli. Så jag ska lägga upp det i galleriet nu hade jag tänkte, samt så kommer det dyka upp lite då och då här på bloggen.
 
Imorgon så är det spårdag istället för vanlig spårdag, så jag ska ta mig ner till Lindevi (Lindomes fotbollsarena) imorgon. Men jag får se om jag ens går imorgon, jag har jätteont i halsen, vilket jag haft hela veckan, men det har varit värre idag, plus så har jag skitont i ryggen också. Men jag får väl se :)
 
Nu ska jag så smått börja dra mig mot sängen i alla fall, jag ska äta något först och ta en kopp té för halsen, men sen ska jag lägga mig tidigt. Jag var dödstrött imorse när jag vaknade, så antar att jag fick lite för få timmars sömn... :)
 
Särö Västerskog, 29e jul 2012.

Särö Västerskog

2012-09-13 @ 20:41:06
29e juli

Proppfull vecka

2012-09-12 @ 18:18:17

Jag har inte bloggat på ett tag nu, eftersom vi har mycket i skolan nu. Eller vi har mycket i skolan jämt nuförtiden, men denna veckan är det ett NO-arbete som ska lämnas in, en matteläxa, plus så har vi spårdag på fredag, vilket gör att vi har en dag mindre på oss att göra matteläxan.

Ikväll har jag basketträning också, vilket jag nästan längtar till, haha :)

Imorgon slutar jag runt tre, precis som alla andra dagar, och jag har en ledig eftermiddag, så kanske tar itu med lite agilityfoton då, beror på om jag orkar eller känner för det :)

Detta blev ett lite kort och tråkigt inlägg, men nu vet ni att jag lever i alla fall, haha :)


Foto

2012-09-03 @ 07:13:00
Fjärås Bräcka, 12e april 2012.

Tree

2012-09-02 @ 21:16:48
Fjärås Bräcka, 12e april 2012.

Svartvit

2012-09-02 @ 18:18:35
Fjärås, 1a oktober 2011.

Färdigstädat

2012-09-01 @ 20:32:33
Nu har jag efter en lååång dag äntligen städat färdigt mitt rum. Förutom två timmar då jag var uta och gick med Johanna och en halvtimme då jag åt middag, så har jag städat hela dagen. Exakt så stökigt var det, haha :) Nu är det i alla fall rent och fint.
 
Jag funderar på att hoppa in i duschen, då det känns som om jag är täckt i dammet från hyllor jag inte rört på flera månader, haha :)
 
Så det är det jag gjort idag. Jag funderar på att rensa lite foton och sånt, eftersom min hårddisk fortfarande är alldeles för full. Att lagra nästan alla sina foton på en laptop är inte så värst smart.
 
 

1a september

2012-09-01 @ 14:33:00
Nu är det redan september, tiden har gått fort :)
Denna veckan har det hänt lite allt möjligt, känns det som. I torsdags så tvingade vår gympalärare oss att bada i Barnsjön. Inte världens varmaste sjö såhär års, kan man säga. Även igår skulle jag badat, men fick så ont i ryggen på morgonen, så jag var inte med. Jag har ju haft ont i ryggen i flera veckor nu, så jag tar det säkra före det osäkra när det gäller ryggen.
 
Sedan efter skolan igår så åkte jag, pappa, Lina, och hundarna upp till MHS för att hålla kurs, som vanligt. Det gick bra även denna gången, så det är ju kul. Men när vi skulle hem så skulle jag och Lina gå av hundarna en bit, så vi började gå. Vi sa att pappa skulle stanna och vänta på oss när det blev plant. Det gjorde han däremot inte, utan körde längre, trots att jag och Lina vinkade som dårar. Sedan fick Pepsi för sig att han skulle bråka med Jackson, så vi fick stanna och reda ut hundarna också. Jaja, vi kom hem till slut.
 
Denna helgen händer det inte mycket. Jag tänkte redigera lite foton från agilitytävlingen, något som jag ännu inte hunnit. Sedan har jag lite läxor att ta itu. Men nu säger mamma att jag måste städa mitt rum (vilket verkligen är sant), så jag får publicera det här nu :)
 
Pepsi, DPAC-finalen, 18e augusti.
 
Om ni inte har sett inlägget under, så har jag satt in en ny header. Ser ni den inte, så tryck på F5 :)

Ny header

2012-09-01 @ 14:18:00
Jag satte precis in en ny header, ser ni inte den så tryck på F5 :)

RSS 2.0