Annandag jul

2013-12-26 @ 16:40:44
Imorgon har jag haft jullov i en vecka, vilket det inte känns som! Men dagarna runt jul brukar alltid flyga förbi så det är väl inget nytt... 
 
 
Idag var jag och mamma iväg och shoppade lite; jag fick nämligen rätt mycket pengar i julklapp och det var några saker jag velat köpa länge så det fixade vi idag och nu är jag en glad tjej :) Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag önskar att det fanns någon bok i mitt rum som jag inte redan har läst cirka tio gånger. Nej, jag sätter nog mig framför datorn med en kopp te och kollar på film istället :) 
 
Favorit bland årets julfoton.
 

21 december - Jackson

2013-12-25 @ 09:00:00

God Jul

2013-12-24 @ 15:00:00

Julafton

2013-12-24 @ 09:12:12
Jag har ju inte bloggat på ett tag nu, men här kommer en uppdatering :)
 
Först och främst - God Jul! Jag vet att jag skrev förra gången att jag förmodligen skulle blogga mer, vilket självklart inte stämde... Men sen har jag heller inte gjort något annat än att vara i skolan eller handlat julklappar. Idag är det i alla fall julafton, tror inte det har undgått någon, men ändå. Nu på morgonen hade jag bara tänkt ta det lugnt och kolla på en film, men sedan strax innan tre kommer mormor och morfar hit som vanligt för att fira jul. Trots att det inte finns en enda snöflinga någonstans i närheten så har jag ändå julkänsla; för mig räcker det liksom med att gå ner för trappan på morgonen och se granen lysa i vardagsrummet.
 
21 december 2013
 
Jag ska nog också börja kolla igenom alla foton från detta året som snart är slut, för jag tänkte fortsätta med det jag gjorde förra året, nämligen "Favoriter"! Så efter nyår kommer det att dyka upp Favoriter 2013 här på bloggen :)
 
HÄR finner ni Favoriter 2012 och så fort jag har börjat leta igenom mina foton så kommer det dyka upp länk till årets Favoriter-inlägg :)

Tredje advent

2013-12-15 @ 09:03:00
Regnet smattrar mot fönstret och julen känns väldigt långt borta fast det bara är lite över en vecka kvar. Igår var jag och mamma iväg till kungsmässan för att lämna in min klocka på lagning (jag tappade den i golvet i förrgår så hela urtavlan sprack...) och så köpte jag de julklappar jag hade kvar att köpa. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar där vi redan hade lämnat av Lina, för det årliga pepparkaksbaket! Att baka pepparkakor med mormor och morfar är ungefär lika självklart som att man kollar på Kalle Anka.
 
Självklart hade jag med mig kameran och nedan kommer några foton :) 
 
 
Idag har jag inga planer, utan ska nog mest vara hemma och lägga över foton på externlagring så att min dators minne inte är lika fullt. Jag kanske bloggar mer idag, men annars kommer jag förmodligen blogga mer nu, eftersom allt med skolan är i stort sett färdigt och då får man mycket tid över. Sen är det ju jullov på fredag och jag längtar efter att bara kunna ta det lugnt och slappna av under jul :)

3 år

2013-12-13 @ 22:56:09
Uppmärksam som jag är så har jag faktiskt helt missat att bloggen fyllde hela tre år igår! Jag är ju inte alls bra på att blogga och uppdateringen är väldigt mycket sådär, men jag har bloggat i typ fem år eller något sånt (hade en annan blogg innan denna) och att inte blogga överhuvudtaget skulle vara konstigt.
 
Men det jag nog är mest glad över med bloggen är det som den gett mig fotomässigt. Tack vare bloggen, eller egentligen galleriet, så har jag börjat få fotobeställningar från agilityekipage, vilket sporrar mig enormt och är otroligt kul! Så om ni inte har varit inne på galleriet på ett tag så borde ni gå in, för nu är den som min fotografhemsida och jag är väldigt nöjd med hur galleriet har växt :)
 
Detta skulle bli ett litet kort inlägg om att bloggen är över tre år, så jag får nog avsluta det nu. Men dessa tre år har gett mig mycket och jag tror att det kommer bli minst tre år till :)

Fredagen den trettonde

2013-12-13 @ 22:29:38
Nu är sista riktiga skolveckan över och nästa vecka är det två (egentligen tre) ordentliga dagar innan torsdagen då vi ska ha mysdag med de andra niorna och fredagen när det bara är avslutning. Så skönt att höstterminen snart är över. För samtidigt som vårterminen med nationella proven förmodligen kommer kännas som helvete så längtar jag dit. Eller så längtar jag bara efter lite lov och vila så att jag kan sova ut... Helgen blir lugn i alla fall; vi ska handla julklappar imorgon och på söndag ska jag och Lina baka pepparkakor med mormor och morfar :) Synd bara att det är barmark ute, för annars hade det verkligen kännts som att julen var precis runt hörnet. 
 
Nu ska jag, som den trötta människan jag är, släcka adventsljusstaken och somna. Det har varit en lång dag för mig, särskilt med tanke på att fredagen den trettonde verkligen var fylld av otur för mig idag. Jag orkar inte berätta allt som hänt idag men jag drar nog ett streck över denna fredag och hoppas på en bättre morgondag :)
 
Två julfoton från förra året. Jag längtar till jullovet och julafton... :)

Lugnt

2013-12-11 @ 16:17:14
Nu är äntligen alla skolarbeten färdiga och betygen sätts idag, så nu är stressen över för den här gången. Och jullovet är om mindre än två veckor! Vilket i och för sig betyder att julafton också snart är här och jag är inte i närheten av färdigt med julklappsköpen... Men men. Helt ärligt var min första tanke när jag kom hem från skolan idag "Vad ska jag göra nu då?".
 
Alltså har jag inga planer för dagen, men jag kommer väl på något. Helst skulle jag vilja åka och handla julklappar, men jag är för trött för det haha :) Onsdagar är ju oftast den jobbigaste dagen på veckan; inte för ämnena utan mest att det är tungt att gå 8-15 mitt i veckan och oftast är det ju fisk i bamba vilket inte är det godaste enligt min smaklökar... Apropå skoldagen så var den väl lite annorlunda. Halva klassen var sjuk och vi var nio stycken eller något sådant. Dessutom så spelade vi pictionary på matten och satt typ och gapskrattade hela den lektionen. Imorgon är det ännu en lång dag, för vi har inte haft tur med schemat detta läsåret alls. Fredagar är den kortaste dagen med 8-14.40.
 
23 november 2013.
 
Nu kommer jag inte på något mer att skriva och detta blir nog bland det tråkigaste inlägget jag skriver här på bloggen. Men så blir det när vardagen ser exakt likadan ut! Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så bloggar jag mer någon annan dag, förhoppningsvis med ett lite roligare inlägg haha :)
 
4 december 2012. Jag saknar snöööööön.

RSS 2.0