Sista juni

2014-06-30 @ 12:42:37
Wow vad juni har flugit förbi! Skolavslutning, Nationalhoppet och Gotland är väl det "största" som hänt denna månaden för mig. Juli är helt oplanerad för min del, men jag vill verkligen hitta på något i stil med "vätternrundan" som jag och mamma gjorde förra året. Vara mycket nere på landet är självklart att jag också vill, trots att det inte kommer vara badväder om man frågar GP; jag föredrar ju ändå regn så det är ju perfekt :)
 
Planerna för dagen är enkla: tvätta håret och redigera lite bilder. Jag försöker att inte tvätta mitt hår lika mycket nu på sommaren eftersom det är mycket bättre för håret, men nu har jag inte tvättat det sen lördag morgon och det ser riktigt smutsigt ut så det är väl inte så trevligt... Mina hormoner är lite galna för tillfället också vilket inte hjälper alls.
 
Nu ska jag fortsätta spela 2048, Lina introducerade mig till det spelet för ett tag sen och jag kom aldrig riktigt någonvart, men nu har jag kommit på en bra strategi så nu är det roligt att spela igen haha :) Jag rekommenderar det spelet till de som vill aktivera sin hjärna nu under sommaren! 
 
Älskar ljuset i detta fotot... :)

Senaste dagarna

2014-06-27 @ 09:02:26
Jag har inte bloggat på två veckor, men jag har varit väldigt upptagen och inte haft tillgång till wifi alla dagar, men nu är jag hemma igen i alla fall! Först var vi ju på Gotland halva förra veckan (onsdag 04.30 - måndag 00.40...) och nu de senaste två dagarna har jag och mamma varit nere på landet. Idag har jag inga planer alls, förmodligen ska jag redigera agilitybilderna från Gotland (har hittills hunnit med 7 klasser av 18) samtidigt som jag kollar på One Tree Hill, standard haha :)
 
Jackson på Gotland, 21 juni (Fler bilder HÄR).
 
Jag och mamma kom hem från landet för en och en halv timme sen ungefär och då sa pappa till mig att jag hade fått ett brev som jag borde läsa... Och det var definitivantagningen till gymnasiet som hade kommit! Trots att jag i stort sett hela tiden har vetat att jag skulle komma in på linjen på grund av mina poäng, så är det ändå väldigt skönt att ha det skrivet på papper att jag är antagen på den linjen och skolan som jag vill gå på :) Dessutom så är det upprop den 25:e augusti kl 10 vilket betyder att jag får en vecka längre sommarlov än vad jag räknat med, så det var ju kul :P
 
Nä, nu ska jag fixa en kopp té eller nåt. Alltid när jag redigerar bilder så måste jag alltid ha något att äta eller dricka, vet inte varför men så är det :)
 
Blandade foton från Gotland

19 juni

2014-06-25 @ 16:18:00
 

Jackson på stranden (Gotland 2014)

2014-06-24 @ 16:20:18

Gotland 19 juni

2014-06-24 @ 16:17:55

Fredagen den trettonde

2014-06-13 @ 09:29:26
Fredagen den trettonde började med att jag blödde näsblod... Egentligen är jag inte vidskeplig, men man kan aldrig veta, haha :)
 
Idag har jag suttit och redigerat klart alla söndagens bilder från Nationalhoppet, så nu är jag helt klar med alla bilder eftersom jag blev klar med lördagen igår. Härligt! För två dagar sen hade jag liksom bara redigerat en klass och tänkte att jag aldrig skulle hinna klart innan Gotland.
 
Planerna för dagen är lika med noll, precis som det ska vara nu i början av sommarlovet. Så vi får se vad som händer idag helt enkelt :)
 
Lille Oskar på gungan, Nationalhoppet 8 juni.

Första sommarlovsdagen

2014-06-12 @ 08:49:00
- Redigera foton från Nationalhoppet
- Börja lägga upp några klasser
 
- Klippa mig
- Ridning
- Duscha 

Sommarlov

2014-06-11 @ 14:45:50
Jag har sovit alldeles för lite inatt (knappt fem timmar), min näsa är helt röd av gräsallergin och mitt huvud bara dunkar. Men nu ska jag tänka på att jag ska få tårta sen ikväll, och hoppas att det blir bättre då.
 
Idag har jag fått sommarlov, och jag har också gått ut grundskolan. Fast den informationen har inte riktigt sjunkit in ännu, förmodligen kommer jag väl vakna nästa vecka och inse att jag faktiskt aldrig mer kommer gå till Sinntorp...
 
Skolavslutningen gick bra i alla fall, vi fick våra betyg och väldigt mycket kramar. Våran helt fantastiska mentor grät i stort sett från början till slut, och nästan alla tjejer grät i slutet. Men så är det när man ska skiljas från de människor man känt så länge. Klassen har liksom varit ens andra familj, och särskilt nu i nian har det varit en helt underbar gemenskap. Jag kommer definitivt sakna klassen och alla våra helt vrickade internskämt (bajsbäcken, sjösala och veven om jag ska nämna några)...
 
Nu ska jag redigera lite foton från Nationalhoppet hade jag tänkt. Tyvärr har jag inte haft så mycket tid till det och jag skulle verkligen behöva bli färdig innan nästa vecka, så jag får jobba på lite nu :)
 

En dag kvar

2014-06-10 @ 08:57:39
Jag vaknade för två timmar sen trots att jag är ledig idag... Morgonpigg människa, det är jag det. 
 
Idag ska jag redigera bilder från helgen, skicka iväg några beställningar och sen i eftermiddag ska jag mest fixa mig inför balen (förlåt alla lärare, jag menade festen.. :P) som är ikväll. Och imorgon är det skolavslutning... Min sista avslutning på Sinntorpsskolan. Wow det känns lite konstigt att skriva det, men samtidigt ska det bli hur kul som helst att börja gymnasiet till hösten. 
 
Nu ska jag redigera lite fler bilder och sen tar jag nog en paus, har hållit på i en halvtimme nu nånting. Bland annat så måste jag äta frukost för det har jag inte gjort än. Jag känner för att baka chokladmuffins också, så jag kanske gör det, får se helt enkelt.
 
En av mina favoritbilder från när jag fotade hundarna senast :)

Resten av veckan+nästa vecka

2014-06-04 @ 14:43:49
Oj det var visst en vecka sen jag bloggade sist... Men det har ändå inte hänt något särskilt så det gör inget :P
 
Idag var det ingen vanlig dag i skolan, utan istället hade vi Sinntorpsstafetten (det är som det låter, alla klasser förutom lågstadiet tävlar i en stafett, det är runt 24 stationer av olika slag) och det gick faktiskt väldigt bra för klassen iår. Vi brukar vara bland bottenplaceringarna, men idag kom vi på fjärde plats så alla var jätteglada över det. Plus då gick vi 9-13 idag, så det var härligt med lite kortare dag.
 
Imorgon är sista riktiga skoldagen, sen är det ju nationaldagen på fredag så då är man ledig. Familjen ska till Säve på agilitytävling hela helgen, det är många anmälda så det blir många hundar för mig att fota :) Nästa vecka ska vi ha konsert och städa på måndagen, sen ska klassen till Liseberg på kvällen. Och på tisdag är vi lediga för vi tog klassens dag kvällen innan istället, sen är det bal på tisdagskvällen och avslutning på onsdag förmiddag. Det är verkligen inget kvar i skolan nu, betygen sattes ju förra veckan så denna veckan gör vi inget skolarbete heller. 
 
Mest längtar jag till hösten och gymnasiet, men det är klart att man kommer sakna klassen i början innan man kommer till rätta på sin nya skola. 
 
 
Nu ska jag gå ner och måla naglarna för annars kommer jag att bita av dem. Nagelbitning är en vana jag har haft sedan jag var runt fem år kanske, och fortfarande inte lyckats bli av med... Men så länge det sitter nagellack på så är det lugnt :)

RSS 2.0