Resten av veckan+nästa vecka

2014-06-04 @ 14:43:49
Oj det var visst en vecka sen jag bloggade sist... Men det har ändå inte hänt något särskilt så det gör inget :P
 
Idag var det ingen vanlig dag i skolan, utan istället hade vi Sinntorpsstafetten (det är som det låter, alla klasser förutom lågstadiet tävlar i en stafett, det är runt 24 stationer av olika slag) och det gick faktiskt väldigt bra för klassen iår. Vi brukar vara bland bottenplaceringarna, men idag kom vi på fjärde plats så alla var jätteglada över det. Plus då gick vi 9-13 idag, så det var härligt med lite kortare dag.
 
Imorgon är sista riktiga skoldagen, sen är det ju nationaldagen på fredag så då är man ledig. Familjen ska till Säve på agilitytävling hela helgen, det är många anmälda så det blir många hundar för mig att fota :) Nästa vecka ska vi ha konsert och städa på måndagen, sen ska klassen till Liseberg på kvällen. Och på tisdag är vi lediga för vi tog klassens dag kvällen innan istället, sen är det bal på tisdagskvällen och avslutning på onsdag förmiddag. Det är verkligen inget kvar i skolan nu, betygen sattes ju förra veckan så denna veckan gör vi inget skolarbete heller. 
 
Mest längtar jag till hösten och gymnasiet, men det är klart att man kommer sakna klassen i början innan man kommer till rätta på sin nya skola. 
 
 
Nu ska jag gå ner och måla naglarna för annars kommer jag att bita av dem. Nagelbitning är en vana jag har haft sedan jag var runt fem år kanske, och fortfarande inte lyckats bli av med... Men så länge det sitter nagellack på så är det lugnt :)

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback