Senaste dagarna

2014-06-27 @ 09:02:26
Jag har inte bloggat på två veckor, men jag har varit väldigt upptagen och inte haft tillgång till wifi alla dagar, men nu är jag hemma igen i alla fall! Först var vi ju på Gotland halva förra veckan (onsdag 04.30 - måndag 00.40...) och nu de senaste två dagarna har jag och mamma varit nere på landet. Idag har jag inga planer alls, förmodligen ska jag redigera agilitybilderna från Gotland (har hittills hunnit med 7 klasser av 18) samtidigt som jag kollar på One Tree Hill, standard haha :)
 
Jackson på Gotland, 21 juni (Fler bilder HÄR).
 
Jag och mamma kom hem från landet för en och en halv timme sen ungefär och då sa pappa till mig att jag hade fått ett brev som jag borde läsa... Och det var definitivantagningen till gymnasiet som hade kommit! Trots att jag i stort sett hela tiden har vetat att jag skulle komma in på linjen på grund av mina poäng, så är det ändå väldigt skönt att ha det skrivet på papper att jag är antagen på den linjen och skolan som jag vill gå på :) Dessutom så är det upprop den 25:e augusti kl 10 vilket betyder att jag får en vecka längre sommarlov än vad jag räknat med, så det var ju kul :P
 
Nä, nu ska jag fixa en kopp té eller nåt. Alltid när jag redigerar bilder så måste jag alltid ha något att äta eller dricka, vet inte varför men så är det :)
 
Blandade foton från Gotland

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback