Sista juni

2014-06-30 @ 12:42:37
Wow vad juni har flugit förbi! Skolavslutning, Nationalhoppet och Gotland är väl det "största" som hänt denna månaden för mig. Juli är helt oplanerad för min del, men jag vill verkligen hitta på något i stil med "vätternrundan" som jag och mamma gjorde förra året. Vara mycket nere på landet är självklart att jag också vill, trots att det inte kommer vara badväder om man frågar GP; jag föredrar ju ändå regn så det är ju perfekt :)
 
Planerna för dagen är enkla: tvätta håret och redigera lite bilder. Jag försöker att inte tvätta mitt hår lika mycket nu på sommaren eftersom det är mycket bättre för håret, men nu har jag inte tvättat det sen lördag morgon och det ser riktigt smutsigt ut så det är väl inte så trevligt... Mina hormoner är lite galna för tillfället också vilket inte hjälper alls.
 
Nu ska jag fortsätta spela 2048, Lina introducerade mig till det spelet för ett tag sen och jag kom aldrig riktigt någonvart, men nu har jag kommit på en bra strategi så nu är det roligt att spela igen haha :) Jag rekommenderar det spelet till de som vill aktivera sin hjärna nu under sommaren! 
 
Älskar ljuset i detta fotot... :)

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback