Min tisdag

2014-05-27 @ 21:57:00
Ikväll har jag fixat massor med agilityfoton, så nu är alla klasser förutom fyra klara och ligger uppe i galleriet, skönt :) 
 
Idag hade jag mitt sista prov i grundskolan, svenska författare. Det kändes bra efteråt, särskilt eftersom jag inte riktigt hunnit plugga i helgen eftersom vi var i Halmstad. Men mestadels var det reflektioner och analyser, så det blir nog jättebra.
 
Så nu är det en halv dag imorgon (11-15) och tre skoldagar kvar nästa vecka, annars bara lovdagar och schemabrytande kvar. Slutet på grundskolan är riktigt nära nu alltså, och samtidigt som man kommer sakna klassen så har jag längtat efter ny miljö och nya rutiner riktigt länge nu, så det ska bli så härligt till hösten :)
 
Men innan hösten kommer sommaren, och den kommer bli oslagbar tror jag :)
 
Just nu sitter/ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig. Egentligen hade jag velat gå och lägga mig lite tidigare men jag behövde duscha, dessutom har jag låång sovmorgon imorgon så det jämnar ut sig. Jag bestämde mig för att inte ens sätta någon väckarklocka, för jag har sovit dåligt i över en vecka nu och skulle verkligen behöva sova ut. 
 
Nu ska jag släcka och dra täcket över huvudet. Förmodligen bloggar jag imorgon eftersom jag ändå kommer sitta vid datorn, haha :)

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback