Sista riktiga onsdagen i skolan

2014-05-28 @ 21:45:04
Idag hade vi en väldigt kort och lugn skoldag, från början skulle vi bara gått 11-15 men när jag kom dit så sa en av tjejerna att SOn var inställd (vår lärare är i Rom och vi fick ingen vikarie), så skoldagen blev 11-13.25 istället. Helt okej ändå ;) Dessutom så gjorde vi inget jobbigt alls, fick reda på betygen i engelska och svenska, började skriva tal till klassen (jag kom på en rubrik men inget mer haha...) och sen var det lunch innan vi hade matte där vi bara lyssnade på hur den it-ansvarige på skolan pratade lite. 
 
Så min dag har varit minst sagt lugn. Imorse vaknade jag helt utvilad vilket var väldigt härligt kan jag säga. Jag bara öppnade dörren och låg och myste med hundarna en stund. Definitivt ett bra beslut att inte ställa någon klocka :) 
 
För drygt två timmar sen frågade mamma mig om jag ville gå ut och gå, så vi gick 5 km vilket var väldigt härligt, särskilt med lagom temperatur+vind :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig! Och vakna när jag vaknar imorgon, härligt. Skönt med långhelg nu, sen är det två och en halv skoldag nästa vecka och sen är det i stort sett sommarlov; den känslan går knappt att beskriva, galet.
 
Den här bilden är sommar för mig alltså, bara ren sommar.

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback