Studiedag

2014-09-29 @ 19:39:00
Istället för att gå i skolan 8-15 idag så var jag ledig pga studiedag, så härligt att dessutom få långhelg :) Särskilt då det är skolfoto imorgon så jag slutar typ 14 istället för 12... Jaja, vad spelar två-tre timmar för roll? 
 
Idag har jag mestadels varit hemma och gjort matte eller tittat på Charmed. Den TV-serien tittade jag på för flera år sedan, men fick igår för mig att titta på ett avsnitt och nu kollar jag om den... Men eftersom både PLL och TVD har paus så får jag ju passa på!
 
Sen vid tvåtiden ungefär så var pappa supersnäll och åkte ner till landet med mig för att jag ville fota.. 89 foton blev det totalt, mycket "makro" då det är en svår tid att fota landskap på grund av tråkiga färger. Men eftersom det var en så varm sommar kommer höstlöven inte bli sprakande färger tyvärr :/ 
 
Gruppbild på vovvarna från idag!
 
Mitt fotointresse har definitivt inte försvunnit under september månad, vilket har varit jättekul! Alla foton från idag finns förresten i galleriet :) Snart kommer bilderna från Tjolöholm också upp, ska redigera klart det sista bara.

10 september 2014 - Skymning

2014-09-28 @ 10:59:00

Makrofoton

2014-09-28 @ 10:57:51
I tisdags när jag kom hem från skolan var det ett väldigt mjukt solljus ute, så jag gick direkt upp på mitt rum och hämtade kameran. Det blev inte så många bilder, men några är bättre än inget :)
 
Alla bilderna finns uppe i galleriet, länk HÄR.
 

23 september - Ess

2014-09-28 @ 10:46:37

Torsdag

2014-09-18 @ 17:50:47
Denna veckan har gått fort om man frågar mig, redan torsdag! Fast det kaaanske beror på att jag har slutat tolv inte bara på tisdagar utan även igår och idag; så härligt :) Men trots att jag har slutat tidigt har jag ändå haft skolarbete att göra, vår lärare har gett oss uppgifter istället för de inställda lektionerna.
 
Idag när jag kom hem satte jag mig med matten och strax tänkte jag sätta igång med idrottsuppgiften som handlar om ergonomi. Egentligen ska jag ju till stallet, men det är tömkörning på schemat (teori) vilket jag inte är så sugen på med min höger hand (spran in i en armbåge igår på basketen, en knoge är ganska blå och lite öm idag..), dessutom har jag en del plugg jag skulle vilja få ur vägen så jag tror hästarna får klara sig utan mig idag.
 
Imorgon är det skola som vanligt, 9.45-15 med bara roliga lektioner, sen plugga lite när jag kommer hem och träning på kvällen. En ganska bra fredag med andra ord :) Det enda jag önskar är väl att det regnar, har varit så tråkigt och jobbigt septemberväder på sistone, med kallt på morgonen och 20 grader på eftermiddagen; svårt att klä sig efter väder då! 
 
Nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva, kanske bloggar till helgen om jag får tid till att redigera foton då :)
 
Behöver redigera färdigt Tjolöholm (10 september)...

Dagen

2014-09-13 @ 16:27:07
Igår när jag gick och la mig så fick jag idé - att ställa en klocka på 07.00 för att gå ut och fota i morgonljuset. Sagt och gjort, imorse sprang jag runt ute (en gigantiskt tjocktröja hade jag på mig också..) med kameran i högsta hugg. Är man fotonörd så är man :)
 
Det blev en del foton som jag precis lade upp i galleriet, HÄR kan man se dem :)
 
Annars har jag inte gjort något särskilt idag, kollade några avsnitt av Grey's efter lunch men det är väl det. Jag hade behövt plugga kemi, dock behövde jag vila mitt huvud idag, så jag får ta det imorgon istället. Förutom lite smått plugg så har skolan börjat riktigt bra än så länge, vårt schema för ettan är riktigt lugnt (vi läser bara språken, matte, kemi, biologi och idrott) men det är ju tvåan och trean som ska vara jobbigast, man får passa på att njuta av lugnet alltså :)
 

10 september - Tjolöholm

2014-09-12 @ 13:58:00

10 september - Tjolöholm

2014-09-12 @ 07:58:03

Uppdatering

2014-09-11 @ 07:53:41
Det var ett tag sen jag bloggade sist... Men det enda som egentligen hänt i mitt liv är väl att jag har börjat gymnasiet, vilket känns hur bra som helst! Att jag valde rätt skola tvekar jag inte en sekund över.
 
Idag är jag dock inte i skolan, natur- och samhällslinjerna åkte igår iväg på ett läger som jag också skulle åkt med på, men jag fick en läkartid igår som jag väntat på ett tag, så förutom läkartiden spenderade jag gårdagen hemma med att plugga kemi och matte. 
 
Dagens planer är att fortsätta plugga matte, vänta på samtal från läkaren, stallet sen ikväll och redigera foton från igår. Igår kväll var nämligen jag, mamma och alla hundarna iväg en sväng på en fotoutflykt till Tjolöholms slott. Så medan mamma höll hundarna, sprang jag omkring med kameran framför ögonen och försökte fånga det sista dagsljuset. Tror det blev 140 foton någonting, blir jag färdig med dem idag lägger jag väl upp dem i galleriet.
 
Foto från en annan fotoutflykt, 3 januari 2013.

RSS 2.0