Studiedag

2014-09-29 @ 19:39:00
Istället för att gå i skolan 8-15 idag så var jag ledig pga studiedag, så härligt att dessutom få långhelg :) Särskilt då det är skolfoto imorgon så jag slutar typ 14 istället för 12... Jaja, vad spelar två-tre timmar för roll? 
 
Idag har jag mestadels varit hemma och gjort matte eller tittat på Charmed. Den TV-serien tittade jag på för flera år sedan, men fick igår för mig att titta på ett avsnitt och nu kollar jag om den... Men eftersom både PLL och TVD har paus så får jag ju passa på!
 
Sen vid tvåtiden ungefär så var pappa supersnäll och åkte ner till landet med mig för att jag ville fota.. 89 foton blev det totalt, mycket "makro" då det är en svår tid att fota landskap på grund av tråkiga färger. Men eftersom det var en så varm sommar kommer höstlöven inte bli sprakande färger tyvärr :/ 
 
Gruppbild på vovvarna från idag!
 
Mitt fotointresse har definitivt inte försvunnit under september månad, vilket har varit jättekul! Alla foton från idag finns förresten i galleriet :) Snart kommer bilderna från Tjolöholm också upp, ska redigera klart det sista bara.

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback