Torsdag

2014-09-18 @ 17:50:47
Denna veckan har gått fort om man frågar mig, redan torsdag! Fast det kaaanske beror på att jag har slutat tolv inte bara på tisdagar utan även igår och idag; så härligt :) Men trots att jag har slutat tidigt har jag ändå haft skolarbete att göra, vår lärare har gett oss uppgifter istället för de inställda lektionerna.
 
Idag när jag kom hem satte jag mig med matten och strax tänkte jag sätta igång med idrottsuppgiften som handlar om ergonomi. Egentligen ska jag ju till stallet, men det är tömkörning på schemat (teori) vilket jag inte är så sugen på med min höger hand (spran in i en armbåge igår på basketen, en knoge är ganska blå och lite öm idag..), dessutom har jag en del plugg jag skulle vilja få ur vägen så jag tror hästarna får klara sig utan mig idag.
 
Imorgon är det skola som vanligt, 9.45-15 med bara roliga lektioner, sen plugga lite när jag kommer hem och träning på kvällen. En ganska bra fredag med andra ord :) Det enda jag önskar är väl att det regnar, har varit så tråkigt och jobbigt septemberväder på sistone, med kallt på morgonen och 20 grader på eftermiddagen; svårt att klä sig efter väder då! 
 
Nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva, kanske bloggar till helgen om jag får tid till att redigera foton då :)
 
Behöver redigera färdigt Tjolöholm (10 september)...

Kommentarer

Kommentera här :)

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Din mailadress (Det är bara jag som ser den)

Din blogg/hemsida

Din kommentar :)

Trackback