Hej!
Efter flera år här så har jag valt att flytta min hemsida till ett annat webbhotell. Den nya hemsidan har samma domän som jag alltid har haft: https://erikadahlmanfoto.se (länk till nya hemsidan här).
 
Pga flytten så har jag behövt ändra alla länkar här så att de pekar rätt. Nu ska alla länkar vara korrrigerade, men utifall jag har missat någon länk så kommer här info om hur man kringgår problemet.
 
Jag rekommenderar att du utgår från kategorin Kalendarium. Alla länkar på hemsidan som heter något innehållandes erikadahlmanfoto.se ska istället skrivas med erikadahlman.blogg.se/galleri för att länken ska leda till rätt ställe. Ett exempel: https://erikadahlmanfoto.se/2021/july/10-juli-2021-glenns-tur-gmbk.html till https://erikadahlman.blogg.se/galleri/2021/july/10-juli-2021-glenns-tur-gmbk.html
 
 
Om du har frågor får du såklart maila mig på erikadahlmanfoto@gmail.com, sätt gärna rubriken "Gamla hemsidan".
 

Bilderna på hemsidan och facebook är inte i full upplösning, fotobeställningar är givetvis av bästa kvalitet.

Digitala bilder: 50 kr/st
Utan vattenstämpel: 60 kr/st

Skicka ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com eller ett PM på facebook till Fotograf Erika Dahlman innehållande följande:

  • Tävlingens namn/datum (ex. Gyllene Hoppet 20/5)
  • Klass (ex. ho3+ag3 medium)
  • Screenshot

Beroende på hur många foton du beställer så skickar jag dem till dig som bifogade filer eller som ett album i Google Drive. Vill du inte betala med swish, skriv vilken betalningsmetod du vill använda istället.

 

Utskrift
Önskar du beställa utskrift skickar du ett mail till erikadahlmanfoto@gmail.com innehållande ovan nämnt samt storlek och adress.

A5: 150 kr/st
A4: 200 kr/st

 

Publicera mina bilder
Det är helt okej att för privat bruk publicera mina foton på sociala medier om vattenstämpeln är synlig, eller att det på annat sätt framgår att jag är fotograf.

Att använda mina bilder i tävlingar på internet (Facebook, blogg, sociala medier, etc.) utan min tillåtelse är ett brott mot upphovsrättslagen. Önskar du använda mina bilder i en tävling på t.ex. facebook måste du fråga mig först. Du får alltså inte använda en bild i tävling och fråga mig efter anmälan om det är okej, då har jag full rätt att kräva att bilden tas bort ur tävlingen. Om tillåtelse ges och bilden skulle vinna får du priset.

Du får gärna skicka in mina bilder till en hundtidning eller liknande, så länge vattenstämpeln syns eller att det på annat sätt tydligt framgår att jag är fotograf. Skicka gärna en bild på tidningen när den publicerats!

Den 1 oktober 2021 och framåt gäller 50 kr/st för högupplösta bilder samt 60 kr/st för högupplösta bilder utan vattenstämpel.
 
För presentkort där det står "fyra foton för 100 kr" så gäller det priset även om beställningen görs efter 1/10. Du behöver alltså inte betala mellanskillnaden.
 
För bilder som sparas från facebook gäller fortfarande gamla prissättningen (25 kr/st).
 
 
Skicka mail eller pm med screenshot + klass av de foton du vill ha, så skickar jag i full upplösning (50 kr/st)!
 
Mail: erikadahlmanfoto@gmail.com
PM: www.facebook.com/erikadahlmanfoto

Vill du ha utan vattenstämpel så skriv det i beställningen, det kostar 60 kr/st. Mer utförlig info om fotobeställning (inkl. utskrift) finns HÄR.
---
 
Lördag 28 augusti
 
 
 
 

Söndag 29 augusti